Kako otkriti da li je tip za izbegavanje?

  1. Ne javlja se danima a kada ga pozovete kaže da je baš mislio na vas i da je hteo da vas pozove ali, eto, vi ste ga preduhitrili. Petparačke priče….
  2. U njegovom kupatilu je kao u kozmetičkom salonu , takvu kolekciju preparata za negu videle ste samo na tv-u. Malo vam je falilo da ga pitate gde je kupio tako dobru turpiju za nokte. Kada se nalazite sa  njim uvek prvo vidite oblak parfema pa tek onda njega. Bežite. Vama treba muškarac, zar ne?
  3. Kada dodje kod vas više vremena provodi igrajući igrice sa vašim mladjim bratom nego sa vama. 
  4. Svaki vaš predlog ili sugestiju proglašava ‘’glupošću’’ i ne može da sačeka da završite rečenicu već počinje da se svadja. Tip je nezreo.
  5.  Svaki put kada izadjete u restoran pušta vas da platite račun. Otkačite ga što pre. Sebičan tip vam ne treba ni u vezi a ni u braku.
  6.   Po ko zna koji put je zakasnio na sastanak jer je morao da vozi svoju ‘’drugaricu’’ u pozorište. U redu je da ima drugaricu ali da vas pušta da  stalno čekate  zbog nje, to nije u redu. Nikada mu nećete biti na prvom mestu, zato, bežite!
  7. U njegovom mobilnom telefonu je više ženskih nego muških imena i sva ta ženska imena su asocijacijativna- ‘’ Jelena plava’’ , ‘’Tanja žuti kupaći’’, ‘’ona mala sa Ade’’ , ‘’ lepotica iz knjižare’’….Očigledno nije usamljen. Zaboravite ga.
  8.  Stalno vam priredjuje ljubomorne scene čak i dok ste na poslu, zove vas svakih pet minuta i preslišava šta ste radili, gde ste bili na pauzi i pita sto puta ‘’Da li me voliš’’. Tip je opsesivac. Znak za uzbunu!
  9. Kada ste u društvu glumi opasnu facu i ponaša se kao da ne postojite. Kada ga zamolite da vas otprati do kuće on pita ‘’Zar ne možeš sama?’’. Nekultura u kombinaciji sa bezobrazlukom je naravno za izbegavanje!
  10.  Posle vodjenja ljubavi više vam se nije javio. Da li je ovde potreban komentar?