Origami-instruktioner – Instruktioner om hur man gör origami

Att lära sig att göra basvecken på din webbplats förändrade mitt sätt att tänka och göra! Plötsligt förstod jag. Äntligen kan jag vika origamidjur och vad jag vill. Tack för att du tog dig tid. Ansträngning för att göra denna webbplats möjlig. Du har erbjudit mig lite glädje. Jag är glad att få det! Hej, jag ville bara säga att din webbplats ROCKS! Idag lärde jag mig origami för första gången. Ville bara tacka TACK TACK TACK! Mitt barnbarns 9-årsdag anlände och hon ville ha pengar för att köpa kläder och jag kämpade för att komma på ett sätt att göra kontantgåvan speciell när jag kom ihåg origami från årskurs 2 lol! Jag gjorde henne till elefanten och skjortan och en rosett som jag redan visste hur man gör, som jag inte såg listad på din sida. Hon blev glad och berörd och jag tror att hon kommer att minnas den här födelsedagspresenten bättre än många andra jag har fått henne! Jag har också använt detta för tips i restauranger. Har haft servitriser berätta för mig att de BEHÅLLADE DEM! Vad bra att du har den här sidan för människor som mig, det var ganska enkelt, även om min elefant såg ut som om den hade elefantinflammation lol! Jag kommer att sprida ordet! Jag fullkomligt älskade detta! Min vän var riktigt nere på alla hjärtans dag, så jag skrev ett fint brev till henne och vek in det i hjärtat. När hon fick den älskade hon den och kände sig mycket bättre.

Skrapa marshmallowbotten i den förberedda pannan med en oljad kakspatel eller flexibel skrapa. Fördela marshmallowen jämnt i pannan med den oljade spateln. Sikta konditorsocker över toppen av marshmallowen. Låt marshmallowen stelna i minst 6 timmar. Vänd ut den satte marshmallowen på en arbetsyta som är pudrad med puder. Skär marshmallowsen med en oljad kniv eller en sax. Släng marshmallowen i pudret. Förvara i en lufttät behållare. Blanda konditorsockret. Majsstärkelse tillsammans tills väl kombinerat. Ställ åt sidan tills det behövs. Det finns mer än tillräckligt för flera partier. Jag gillar att göra extra så att jag kan förvara mina marshmallows med lite av pudret och förvara resten för en annan sats. Chokladmarshmallows – få receptet här. Citronmarshmallows – tillsätt citronskal i sockerlagen. Byt ut 1/4 kopp av vattnet som används för att göra sockersirapen med silad citronsaft.

Rabdi – blotta åsynen av det får oss att vattnas i munnen. Oavsett om du häller den över en het jalebi som precis slutat steka olja på vintern, eller sprider din sirapsindränkta malpuas med den, eller har den helt kall på sommaren, är rabdi en indisk dessert som ingen kan säga nej 'till. Om du någonsin har gjort rabdi hemma, håller du med om att processen är tidskrävande, och på något sätt får vi inte alltid samma smak och konsistens av rabdi som halwais gör. Här löser vi båda problemen genom att ge dig ett recept på instant rabdi som ger dig samma krämiga, tjocka och rika rabdi som vi alla gillar att ha. Om du har oväntade gäster över, eller bara är sugen på denna krämiga njutning, nu kan du göra din favorit rabdi på bara 5 minuter! Vi förstår inte varför någon skulle missa detta recept. Här är det detaljerade receptet på omedelbar rabdi i hallwai-stil som publicerats på YouTube-kanalen "Cook With Parul".

Om annonsen får klick av en av dina besökare kommer du att tjäna pengar, men inte mycket så du skulle behöva många människor som klickar på dina annonser för att tjäna anständiga pengar med AdSense. Amazons affiliate-program är detsamma som affiliate-marknadsföring förutom att du kommer att marknadsföra produkter från Amazon. Procentandelen av provisionen du får är inte riktigt så bra. Här är vad det är. Allt du behöver göra är att helt enkelt fylla i en undersökning och du kommer att tjäna pengar. Jag har egentligen ingen erfarenhet av undersökningar så jag kan inte rekommendera några undersökningssidor. Enligt min mening är det bra att fylla i enkäter för extra pengar, men jag är inte så säker på en heltidsinkomst. 5. Frilansande är när människor lägger ut jobb online. Du kan välja att göra dem för ett pris. Om du har mycket erfarenhet av till exempel marknadsföring kan du gå till en frilanswebbplats. Kolla om det finns några projekt du vill göra. Här är namnen på några frilanswebbplatser. Amazon Mechanical Turk, Odesk och iFreelance. 6. Du kan skapa en YouTube-kanal. Ladda upp videor till den. När du har videor massor av visningar. Du har många prenumeranter som du bör ansöka om till partnerskapsprogrammet. Du behöver massor av visningar, till exempel över 200 000 totalt. Ett bra sätt att tjäna pengar online är genom att skriva artiklar för människor, om de gillar artikeln och godkänner den får du betalt för artikeln. Här är namnet på en webbplats där du kan göra detta, iWriter. Du kan tillåta människor att lägga upp annonser på din webbplats och debitera dem för det. Det sista sättet du kan tjäna pengar online är genom att sälja dina egna produkter. Du kan sälja dem på ebay eller via din egen hemsida.