NFL: Sean Payton Prospect borde skrämma mer än Cowboys tränare

Gör inga misstag, det finns inget mysterium i den typen av framtid för Sean Payton. Från denna punkt kommer han att vara i sinnet för alla franchiseföretag som har det kämpigt, och till och med ett fåtal som inte är det. Det är därför den omedelbara, uppenbara punktkopplingen till Dallas Cowboys – som för närvarande har en huvudtränare, Mike McCarthy – var så överkokt. Visst, Cowboys ägare Jerry Jones kanske älskar Payton, men Jones är bara en i raden av privata jetplan som kommer att hålla koll på Paytons återkomst till ligan. Många ägare tror mycket på Paytons CV och färdigheter, som är så väletablerade att inte ens de mest aningslösa miljardärerna behöver få veta att Payton borde toppa hans lista över huvudtränarkandidater. Så även om McCarthy borde känna en viss press under 2022, kan han ta hjärtat i det faktum att han inte kommer att vara ensam.

Hacka tomaterna grovt om du använder hela (har du tillgång till mogna färska tomater kan du använda dem istället). Tillsätt tomaterna i kastrullen, rör ner kikärtorna och deras kokvatten och saltet, höj sedan värmen för att få såsen att sjuda livligt. Sänk värmen till medel låg och låt bubbla i ca 20 minuter tills det tjocknat något. Rör ner garam masala (se steg 9 om du vill göra din egen) och citronsaft och kolla smaksättningen. Stäng av värmen och låt chana masala svalna något, hacka sedan resten av korianderbladen grovt, strö över och servera. Chana masala serveras ofta med tunnbröd som chapati, eller pav-bullar, poori eller ris, och med raita och/eller en kachumbersallad av hackad lök, gurka och tomater, men det är också en bra vegetarisk tillbehör. Byt ut 50g av de torkade kikärtorna mot chana dal för en lite tjockare konsistens. Om du föredrar det mildare, rör ner ett par skedar vanlig fullfet yoghurt. Och fyll ut rätten, om det behövs, genom att lägga till två medelstora potatisar, skalade och skurna i bitar, i pannan i steg 6 (i så fall kan du behöva koka curryn längre och tillsätta lite mer vatten).

Vi har använt bootstrap-kort för att visa tjänster. Vår tjänstavdelning har 2 rader och 3 kolumner vardera. För stora skärmar med en bredd som är större än eller lika med 992px, visas tre kort i rad. För skärmar som är mindre än 992px breda visas endast ett kort i rad. Du kan hitta mer om bootstrap-brytpunkter här. Det finns också typsnitt som läggs till i varje kort för att få dem att se bättre ut. Så låt oss lägga till lite CSS för att öka teckensnittsikonens teckenstorlek och korthöjd och lägga till lite extra färg när en användare svävar över ett kort. Om du tittar på ovanstående gif ordentligt kommer du att se att navigeringsfältet är transparent på hela sidan vilket orsakar läsbarhetsproblem. Så låt oss arbeta med att lösa det här problemet. Vi kommer att skriva lite JavaScript. CSS för att lösa detta problem. Vi kommer att lägga till en navbarDark-klass för att visa en mörk bakgrundsfärg för navbaren på sidrullning.

Åh, äggvita – din djävulska säsongsbetonade godis, du. Vi älskar dig i våra morgonlattes. Vi älskar dig spetsad med bourbon innan du går och lägger dig. Du gör den godaste franska toasten någonsin, och till och med vår favoritkaka skickar dig kärleksnoteringar. Finns det något du inte kan göra? Den här semesterperioden säger jag att låt oss hoppa över de köpta kartongerna och tillsatsfyllda kannorna och äta vår äggnöt på gammaldags sätt: med riktiga ägg. Det här är otroligt, och det kan inte vara lättare att göra. Så länge du har ägg, socker, mjölk och grädde i kylen kan du äta äggvite när som helst suget slår till. Här är ett steg-för-steg-recept som guidar dig till äggnötslycka. Hemlagad äggnock förtjockas först med äggulor. Sedan fått ännu mer konsistens genom att vika i vispad äggvita. Dessa äggvitor förvandlar vad som kan vara en ganska tung, alltför rik dryck till något luftigare och skummare – fast inte mindre dekadent. Om du vill göra den tjockare eller krämigare, lek med andelen helmjölk och tjockgrädde, tillsätt mer grädde för lite extra fyllighet och fyllighet.