Kako osvojiti muškarca

Žene dobro znaju da, ako, žele da osvoje muškarca, moraju se izdvojiti iz gomile drugih i skrenuti pažnju na sebe. Nije ni malo lak zadatak naterati muškarca da Vas primeti i zaljubi se do ušiju u Vas. Morate pronaći pravi način. Morate imati na umu nekoliko stvari pre nego što krenete u ‘’napad.’’

BUDITE ISKRENI

Mnoge žene prave veliku grešku pretvarajući se da su nešto što zapravo nisu. Uglavnom glume jednostavnost i naivnost zato što misle da stil ‘’glupa plavuša’’ prolazi kod muškaraca. To je greška. Muškarce zapravo privlače inteligentne žene koje znaju šta hoće. Zato, ne plašite se da pokažete svoje pravo lice. On će to ceniti.

OBUCITE SE LEPO

Ne mešajte pojmove ‘’lepo’’ i ‘’provokativno.’’ Žene toliko ponekad preteraju u otkrivanju delova tela tako da to poprimi notu vulgarnog. Zapamtite sledeću stvar- muškarce intrigiraju žene koje im ostavljaju prostora za maštanje. Dakle, ne nosite prekretke suknje i haljine kao ni bluze sa velikim izrezom. Možete izgledati seksi i u dugoj uskoj haljini. On će se stalno pitati kako izgledate bez nje.

SMEJTE SE

Morate biti nasmejani, topli i prijateljski raspoloženi ako mislite da osvojite muškarca vaših snova. Nikome se ne dopadaju namrštene i mrzovoljne žene. Ne zasipajte ga svojim problemima i brigama koje Vas svakodnevno u životu muče. Umesto toga, trudite se da izgledate bezbrižno i zadovoljno. Budite zabavni!

NE POSTAVLJAJTE PREVIŠE PITANJA

Ako krenete da ga ispitujete o svemu i svačemu, može imati utisak da se nalazi u policijskoj stanici ili na intervjuu. Muškarcima se to ne dopada na prvom sastanku. Postoji mogućnost da Vam se ne javi posle toga jer će mu vaš razgovor ostati u ružnom sećanju.

NE PRIČAJTE O BIVŠIMA

Iznošenje intimnih stvari iz Vaše prethodne veze može navesti na zaključak da još uvek niste preboleli bivšeg.To će svakog muškarca obeshrabriti i aktivirati mu sujetu. Sličan efekat postiže se i ružnim pričama o bivšem. Vaš potencijalni budući, može se zapitati šte ćete tek o njemu pričati. Znači, ne spominjite bivšeg!

Ovo su samo neke smjernice koje je vam preporučujemo da slijedite ukoliko želite da osvojite muškarca. Naravno ovakve savjete je gotovo nemoguće da dati precizno. Ako nešto radite na silu, a zapravo ne odgovara vašem karakteru možete upasti u zamku i prestati se ponašati prirodno. Iako je to otrcana faza: “Ma samo budi prirodna”, vjerujte da je to možda najbolji savjet. Ako niste prirodni i samo glumite kako bi osvojili muškarca, kad-tad ćete vjerovatno morati da izgubite ono što ste osvojili.