Minskar kontorsstress med roliga troféutmärkelser

Och om plaketter handlar om att visa beundran kan troféer vara en källa till balans på kontoret. Hur så? En trofé ska inte bara handla om tävlingar. Det kan användas som en rolig påminnelse om att ett kontor består av människor som arbetar med varandra. Att sätta upp en årlig "utmärkelseshow" kan hjälpa till att uppnå det. Personalmedlemmar kan rösta på sina arbetskamrater för roliga kategorier, som ett pris för den mest meriterade arbetaren som har druckit flest koppar kaffe på en dag eller en trofé för kontoret Karaoke King eller Dancing Queen för gåvorna de har ställt ut en tid under en kontorsfest. Det är inte för att antända arbetarnas konkurrenskraft. Priserna ska inte vara seriösa alls, och ska vara humoristiska och oförargliga. Med denna prisutdelning kommer arbetarna förhoppningsvis att bli påminda om att även om de behöver fokusera och ge sitt bästa när de arbetar, bör de också ha tid att koppla av och njuta av sina kollegors sällskap. De kan vara på den platsen för att arbeta, men de arbetar också med sina arbetskamrater. Att skratta med varandra hjälper till att minska stressen och spänningen som deras arbete medför. Att ha en "award show" för att dela ut roliga utmärkelser en gång om året kommer att göra hela året underhållande för alla. Och det är ett sätt att skapa balans på arbetsplatsen. Ge dina förtjänta anställda det bästa. Uppskatta deras hårda arbete med skräddarsydda trofé- och plakettidéer online. Den här artikeln, Minska kontorsstress med roliga troféutmärkelser, är tillgänglig för gratis omtryck.

Många människor tillåter att deras kreditkortsinformation lagras på enskilda webbplatser. Förbättra din säkerhet genom att istället ladda den informationen i din lösenordshanterare, så att endast en källa har den ekonomiska informationen. Det minskar chanserna att behöva begära ett nytt kreditkortsnummer efter nästa intrång i en webbutik eller tjänst. Betalda användare kan ofta också dra nytta av fillagring för att ladda upp kopior av viktiga dokument som resedokument eller ett foto av ditt COVID-vaccinationskort. Du kan ha olika föredragna metoder för att lagra den här typen av filer, men för vissa personer kan detta vara extremt bekvämt som en del av en övergripande strategi relaterad till resor eller ge nödåtkomst till en pålitlig kontakt. Några lösenordshanterare har nya funktioner som du inte kan hitta någon annanstans – till exempel erbjuder 1Password ett "Reseläge" som låter dig dölja specifika grupper av lösenord. Tanken är att om du reser kan du hålla känslig information privat om du tvingas låsa upp din telefon och lämna över den till myndigheter. Inte alla tjänster har en utmärkande funktion i denna anda, men du kommer bara att veta det om du gräver i detaljerna i din plan. Missa inte något användbart, särskilt om du redan betalar för det!

Få ditt innehåll i handen i förväg. Du behöver inte oroa dig för denna stress. 2. Prata om vad du vet – Det här kanske är för förenklat, men måste sägas. Du ska inte behöva göra mycket research för att få igång din blogg. Du kommer inte att tjäna pengar på att blogga om du forskar mer än du skriver. Håll dig till ämnen du är "expert" på under de första 30 dagarna av ditt bloggande. Detta gör att du kan skriva fritt och av erfarenhet. 3 Undvik det du inte vet – Om du inte kan mycket om ett ämne, håll dig borta från det. Du kanske vill få upp ett inlägg om "Ämne X", men om du inte vet så mycket om det kommer ditt inlägg att bli besvärligt och kommer att ta enormt lång tid att få det gjort. Att blogga handlar om att effektivt använda din tid. När du är en "nybörjare" på att blogga vill du skriva mycket och tänka lite. Det är bara det bästa sättet att få en bra start på din blogg. Du kan alltid göra ett inlägg om "Ämne X" längre fram. Jag hoppas att du kan se att bloggandet för "nybörjare" kan göras effektivt. Du vill lägga din tid på att skriva. Postar på din blogg. Om du håller på att få det här att hända, gå tillbaka och skriv om ämnen du är expert på. Denna effektiva användning av din tid hjälper dig att komma in i lönsamhet mycket snabbare.

Betalningar och krediter inkluderar betalningar som du kan ha gjort, återbetalningar på köp som du returnerat och krediter du kan ha fått från en transaktionstvist. Du kan även se individuella betalningar. Öppna bara Wallet-appen på din iPhone och tryck på Apple Card. Bläddra sedan igenom Senaste transaktionerna tills du ser en betalningstransaktion. För att se betalningsinformationen, tryck på transaktionen och tryck sedan på den igen på nästa skärm. Se din utgiftsöversikt. Uppdatera din Apple Card-kontoinformation. Upptäck hur du får dagliga kontanter med Apple Card. Om du behöver hjälp med Apple Card-betalningar, kontakta en Apple Card-specialist. Apple Card utfärdas av Goldman Sachs Bank USA, Salt Lake City Branch. Variabel APR varierar från 10,99 procent till 21,99 procent baserat på kreditvärdighet. Varje delägare är gemensamt och individuellt ansvarig för alla saldon på det samägda Apple-kortet inklusive belopp som ska betalas på den befintliga delägarens konto innan kontona slås samman. Varje delägare kommer att rapporteras till kreditupplysningsföretag som ägare på kontot.

Vissa människor kan inte tänka på en kopp kaffe för att vakna på morgonen eller svalka sig under en lätt frukost på eftermiddagen i slutet av dagen. Dock inte bara i kölvattnet av hosta, utan det är nödvändigt av andra skäl att kaffet behövs. Många tror att kaffe inte kan göras utan maskin. Det är helt fel sak. Även hemma kan du göra ett gott kaffe än i restaurangen. Låt oss veta vad som krävs för att göra ett utsökt klassiskt kaffe. 2. Kofet mjölk. Smaka inte som det Tungt i kaffet. Och används för att göra läckra. Fyll bara på kaffemet. Har inte full smak av kaffe. 1/halv kopp mjölkpulver blandat test multiplicerat! För valet av mjölkpulver, välj de bästa märkena av cream of cream cream powder. En lång erfarenhet kommer jag att ge detta recept, som inte kan uppskattas av att dricka det!