Läs också: Har du kvar Idli?

Om du letar efter ett utsökt men enkelt recept att göra hemma, då är denna aloo matar pulao det perfekta alternativet. Aloo matar pulao är en snabb. Detta gör du till lunch eller middag! Hitta receptet nedan. Om du är en foodie som vi, då är mat en lösning på våra problem! Om vi ​​känner oss ledsna unnar vi oss något sött, när vi är glada snackar vi gärna något kryddigt. Beroende på humör kan vi lyckas hitta rätt att äta. Speciellt efter en lång arbetsdag behöver vi något gott och tröstande på samma gång. Och inte att förglömma, det har varit superlätt att göra, för vem orkar laga en fest efter kontoret? Det är därför vi har comfort food, en överdådig måltid i en skål som enkelt kan lagas och utsökt!

Ledarskap & kulturutveckling: "Vi avslutar alltid med en modul som handlar om att investera i din egen motståndskraft och självkännedom som ledare. Över varje modul är målet att förankra folk i deras tidigare erfarenheter som en direktrapport – även om de är många år och titlar borttagna från den mer juniora delen av organisationen. "När man blir äldre i organisationen kan det vara väldigt lätt att tappa kontakten med hur det kändes att inte ha så mycket makt. Eller hur det kändes att ha en chef som hela tiden ändrar sig. Eller att ha en chef som var mestadels otillgänglig, säger Melissa. "Så när vi arbetar med ledare är utgångspunkten att prata igenom erfarenheter från deras egna karriärer. Låt oss ta en djupare dykning i var och en av de fyra pelarna. "Vi gillar att starta varje träningspass från en mer filosofisk plats: Varför är du här?

Skålens sidor med en spatel. Blanda i äggen. Gula en i taget. Med mixern på medel-låg hastighet, vispa ner äggen och gulan ett i taget. Vänta tills det föregående ägget precis blandat i smeten innan du tillsätter nästa. Till en början kommer blandningen att se klumpig och trasig ut, men den kommer att gå ihop när äggen arbetas in. Rör om några gånger för hand. Skrapa ner vispen. Skålens sidor med en spatel. Rör om hela smeten några gånger för hand, var noga med att skrapa botten av skålen för att se till att allt är med. Den färdiga smeten ska vara tjock, krämig och silkeslen. Oroa dig inte om du ser några fläckar av oblandad färskost här och där; de kommer att smälta in i smeten under gräddningen och kommer inte att påverka den färdiga cheesecaken. Häll smeten över den avsvalnade skorpan.

Som med alla delar av en social mediakampanj, börja i det små. Du hittar ett antal webbplatser för sociala bokmärken att välja mellan. Delicious, reddit, StumbleUpon och Digg är några av de vanligaste. Välj en eller två att börja med, öppna ett konto och lär dig hur de fungerar. Försök att hitta och skapa kompisar på webbplatsen. Titta noga på vilka webbplatser som har fått flest bokmärken. Vad kan du göra med din titel som hjälper dig att locka uppmärksamhet på det sättet? Om du bara börjar, använd nätverket av kompisar du redan har på Facebook. Det är en färdig grupp hejarklackar som hejar på din framgång. Be dem att komma in på den eller de bokmärkeswebbplatser som du har valt ut och bokmärka din webbplats, blogg eller vad det nu är du vill få mer trafik till. Varför är det bra? Vad är fördelen? Först, inkommande länkar. Ju fler personer som bokmärker din webbplats, desto fler enkelriktade länkar har den.

Viktigare, enligt mig, är hur du fördelar det. De flesta recept kräver att den skärs i bitar, som torkar ut och försvinner efter så lång tid i ugnen, men Brobeck lämnar den i en enda skiva och "inbäddar" den bland bönorna, så att den blir härligt mjuk och mör, men ändå igenkännligt bacon. Som sagt, många utslag är nu skurna så tunt att du kan behöva gå till en slaktare som skivar sina egna, eller göra lite salt fläsk, eller hålla ihop några skivor och hoppas på det bästa. Lök, även om "en kontroversiell ingrediens i klassiska recept", enligt CI, tillför en smaklig balans till sötman i den obligatoriska melassen, så jag kommer att inkludera den – men igen, snarare än att hacka den i små bitar och bryn den först, jag kommer att lägga till det i halvor, så det drar in såsen. Då slipper man tärna något som efter fem timmar i ugnen knappast går att känna igen ändå, och dessutom, tycker jag, ger ett mer lökigt slutresultat.