Lär dig om hur man gör en solpanel Metoder – energieffektivitet

Solceller eller pv-skivor fungerar i flera lösningar beroende på vad de används för. När du har en solcells- eller pv-vätskeuppvärmningsmekanism, inkluderar detta vanligtvis en kollektor för att suga upp solstrålar och omvandla i värme. Sedan transporterar den värmeavgivande vätskan värmen från din fläkt till tappvarmvattenhållaren. Vid tillverkning av elektrisk kraft är ett positivt laddat lager av kisel placerat bredvid ett ogynnsamt laddat plasthölje, vilket bildar ett område för elektriska laddningar att passera. Solljus gör denna distinkta elektriska kraft när den lyser på solpanelen. Sedan koncentrerar den ledande metallen laddningen inom en kraftkraft som kan ge hemmets prylar. En teknik för att producera dina egna personliga solcellspaneler från ett rent skiffer kräver användning av färg för att omvandla solens strålning till den kraft som vi är i behov av. Det är möjligen det mest prisvärda sättet av alla även om det fortfarande borde göras ordentligt och, förutom om det verkligen är ordentligt stängt, kommer det att tappa ström under en ganska kort tid.

Om ett problem med data bubblar upp senare är det vanligtvis snabbare och lättare att gå tillbaka och börja om från början. Med en enhetlig dataanalysplattform som Incorta är hela denna upplevelse annorlunda. Istället för att flytta runt data hela tiden lämnar du data i källdatabasen och kör analyser mot källdatamodeller som replikeras till en Incorta-miljö. Detta minskar datatransformationsprocessen avsevärt. Låser upp enorma vinster i tid till insikt. Det introducerar också nya användarupplevelser som knappt var tänkbara tidigare. Incorta tillhandahåller ett dra-och-släpp användargränssnitt för att skapa analytiska insikter. I huvudsak låter Incorta dig "komponera" analytiska insikter. Du börjar vid baslagret med rå källdata – och lämnar den där – och bygger sedan upp insikter allt eftersom. Varje steg du tar bygger på tidigare steg. Hela kompositionshistoriken för insikten är omedelbart tillgänglig för inspektion. Incorta gör spårning till en insikt från visualiseringslagret till schemadesign en peka-och-klicka-operation.

Utöver det är detta inte bara en preferens (det har det alltid varit), det är en nödvändighet på grund av min nuvarande ekonomiska situation, och ärligt talat tjänar han inte massor av pengar, så jag vet inte hur detta är inget problem för honom heller. Jag känner mig bara som en överlägsen flickvän genom att säga "Hej, jag vill inte att vi ska spendera massor av pengar på att äta ute." Övertänker jag detta? Behöver jag bara vara öppen med detta? Hur säger jag detta utan att få honom att må dåligt över hur han gillar att spendera sina pengar? Är jag en weirdo? En del av anledningen till att den här kolumnen finns är för att folk har svårt att prata om pengar, men alla måste vara bekväma med att göra det. Jag förstår din oro över att diskutera det eftersom du inte vill uppfattas som billig eller godtycklig i din logik av någon du älskar.

Attraktivt tilltalande och image. Som ni vet är alla dessa saker ganska viktiga. Inte bara för att driva ett företag utan också när det kommer till ditt privatliv. Du måste tillämpa det på dig själv. Till din omgivning. Öka din sociala status genom att behålla en fantastisk elegans och utseende. Förbättra dess marknadsvärde genom att hålla en enastående gräsmatta. Viktigast av allt om du driver en fritidsanläggning för gäster och privatpersoner. Oroa dig inte. För att hålla fastigheten mer fridfull och attraktiv kan du alltid köpa en uppsättning Leyland-cypresser. Dessa träd är lätta att odla och odla. Du behöver inte vänta i flera år bara för att den ska bli hög. Särskilt för att göra din fastighet mer tilltalande. Det ökar säkerheten. Husets integritet. Bara för att du ska veta är cypresser ganska effektiva för att absorbera ljudvågor. Det skulle verkligen göra din anläggning lugn och fridfull. Perfekt för de människor i Georgia som vill komma bort från stadens livliga ljud.