Kako iznenaditi devojku

 

Nije bitno da li ste u vezi sa vašom devojkom par meseci ili nekoliko godina, uvek se trebate truditi da je učinite sretnom. Svi volimo iznenađenja, pa vam donosim par trikova kako da pokažete devojci koliko vam je stalo.

Neka vam vaša devojka bude u centru pažnje

Budite iskreni, koliko često razmišljate o njenim potrebama i željama? Verujem da joj ponekad večeru ili je odvedete u kino, ali zapitajte se kada ste zadnji put učinili da se ona oseća kao kraljica? Na primer, u svom domu joj pripremite romantičnu večeru, pustite njenu omiljenu muziku i nemojte joj dozvoliti da vam pomaže u pripremi ili pospremanju. Ovo će je zasigurno oboriti s nogu.

Priredite joj dan bez stresa

Nekada je najbolji poklon koji možete prirediti vašoj devojci beg od svakodnevnice. Spakujte sendviče i sokove i odvedite je u prirodu. Ovo je odličan način da se zajedno relaksirate, a ona će ga sigurno dugo pamtiti.

Pošaljite joj cveće

Ovo verovatno radite za Valentinovo i ona se verovatno ne iznenadi previše. Ne morate čekati Valentinovo ili neku sličnu prigodu da obradujete vašu bolju polovinu buketom njenog omiljenog cveća. Naravno, sa odgovarajućom posvetom.

Predložite joj noć sa prijateljicama

Mnoge devojke zanemaruju prijateljice kada su u vezi. Ali, nemojte pasti u zabludu – svaka devojka ima potrebu izaći sa prijateljicama i pošteno se zabaviti.

Odvedite je na večeru u njen omiljeni restoran

To ne mora biti neko ekskluzivno mesto, gde ćete na večeru potrošiti pola ušteđevine. Ali, s vremena na vreme odvedite je u restoran na večeru i čašu vina. Verujte mi, ona će to znati ceniti.

Odvedite je u kupovinu

Ne trebam ni naglašavati koliko devojke uživaju u šopingu. Kada ste u mogućnosti, povedite je u kupovinu u njenu omiljenu trgovinu obuće ili odeće i obavezno krenite sa njom. Znam koliko muškarcima teško pada kupovina, ali na ovaj način ćete pokazati koliko vam je stalo, i više nego što mislite.

Napravite joj foto album

Isprintajte vaše zajedničke fotografije i stavite ih u album za slike. Nemojte album ispuniti do kraja i kada joj budete poklanjali isti, naglasite joj kako ste ostavili prostor za vaše nove uspomene.

Obradujte je neočekivanom sms porukom

Nekada su najjednostavnija dela ujedno i najlepša. Napišite vašoj devojci lepu sms poruku u kojoj ćete joj pokazati koliko vam je stalo. Nemojte samo prepisivati otrcane poruke sa interneta, pišite iz duše.

Napišite joj ljubavno pismo

To je staromodan način iskazivanja ljubavi, ali se i dalje smatra najromantičnijim.