Hur man tjänar pengar online hemifrån med affiliate-marknadsföring – affiliate-program

Hej killar, i den här artikeln kommer jag att visa er hur man tjänar pengar online gratis hemifrån. Affiliate-marknadsföring är när du marknadsför en produkt för någon annan. Om du gör en försäljning via din affiliate-länk får du en provision. Tänk på att du inte bara tjänar pengar över natten. Beroende på hur mycket ansträngning och tid du lägger på detta kan det ta allt från en vecka till en månad att göra din första försäljning online. Här är vad du behöver. Alla saker som anges ovan är gratis. Du behöver ett Clickbank-konto för att hitta produkter att marknadsföra, en WordPress-blogg att lägga dina kampanjer på, en YouTube-kanal, Facebook-fansida och Twitter-konto för att driva trafik till din blogg. Om du inte vet hur man ställer in dessa så finns det massor av tutorials online som du kan titta på. Nedan är en lista över vad du ska göra för att tjäna pengar online.

Om det finns ett helt team på sidan Om eller om det finns en adress till en kontorsbyggnad på kontaktsidan, är det förmodligen ett stort företag. Du vill ta reda på hur väl den här appen underhålls. Om appförfattaren inte har uppdaterat på länge så finns det en möjlighet för dig att ta marknadsandelar. Men om författaren ofta uppdaterar appen så vill du anteckna detta eftersom den här appen kommer att konkurrera med dig aktivt. Hur betygsätter användarna den här appen? Om appen är dåligt betygsatt, försök ta reda på varför. Är det brist på funktioner? Är appen trasig? Denna insikt hjälper dig att undvika dessa fallgropar. Å andra sidan, om appen är högt betygsatt, ladda ner den och prova den själv, med särskild uppmärksamhet på funktionerna och användarupplevelsen. Du kommer att vilja gå igenom användarrecensioner för att se varför användare gillar den här appen så mycket.

Fundera på hur en förenklad version 1 skulle se ut. Se till att appen fortfarande kan vara användbar för din publik och löser det övergripande problemet, men den har inte (och borde inte) ha alla klockor och visselpipor för fas 1. Mer än troligt kan de klockor och visselpipor du tänkte på visa sig inte vara vad dina användare behövde från början. Alla funktioner som inte direkt bidrar till att tjäna appens övergripande syfte kan övervägas för fas 2. Alla viktiga funktioner som finns kvar kommer att vara din lägsta livskraftiga produkt! Nu är du redo att börja fundera på hur du designar en app som är intuitiv och enkel att använda. Vad kommer användaren att se och hur kommer de att interagera med din app för att använda dess funktioner? Vanligtvis börjar jag bara med en penna och anteckningsbok eller ett papper eftersom allt är i rörelse och det blir mycket grova skissar när du utvecklar dina idéer.

Jag rekommenderar att du använder de färskaste ekologiska äggen du kan hitta. Du kan också använda pastöriserade äggulor och vita, eller koka äggnötsbottnen på spishällen (se instruktioner i slutet av receptet nedan), om du behöver vara försiktig med att använda råa ägg. Att åldra din äggnock ens en kort tid gör underverk för dess smak och konsistens. De distinkta smakerna av ägg, grädde och sprit smälter samman även efter bara en dag eller två i kylen, vilket gör en slätare, mer balanserad kopp nog. Proteinerna i äggen börjar också att tjockna, vilket ger äggnöt dess karaktäristiska skedbeläggningstjocklek. Om du vill prova att åldra din sprit längre än några dagar rekommenderar jag att du använder ett förhållande mellan två delar mejeriprodukter och en del sprit – halva mängden sprit som mjölk och grädde i receptet. Om det här är lite för sprött för din smak kan du späda ut det med lite extra grädde när du serverar.