Hur man tjänar pengar med bannerannonsering på din webbplats – reklam

Internetmarknadsföringsguruer har en tendens att gå fram och tillbaka på effektiviteten av bannermarknadsföring men annonsörer får stora pengar med denna internetmarknadsföringsstrategi. Och det är fortfarande ett beprövat sätt att tjäna pengar på din webbplats. Här är 3 vanliga planer på hur du tjänar pengar med bannerannonsering på din webbplats. Ett av de enklaste sätten att tjäna pengar med bannerannonsering på din webbplats är att sälja annonsutrymme. Priserna du tar beror främst på mängden trafik du har och storleken på utrymmet. Även om du inte har en enorm mängd trafik för närvarande kan det vara vettigt att placera bannerannonser på din webbplats så att när din trafikmängd ökar behöver du inte se över din webbplats eller blogg för att börja inkludera annonser, vilket ger oss till det andra sättet att tjäna på bannerannonser.

Hitta mig att dela mer inspiration på Pinterest och Instagram. Häll socker, agavesirap (eller majssirap) och vatten i en kastrull. Rör om tills sockret är fuktat. Blandas med vattnet. Om du inte använder agave eller majssirap, lägg sockret i kastrullen och häll vattnet längs kastrullens kant. Gör ett "X" i sockret med hjälp av fingret – vägg i vägg, för att låta vattnet spridas och fukta sockret. Värm på medelhög värme tills sockerlagen kokar upp. Snurra försiktigt pannan för att fördela värmen jämnt. Täck kastrullen med ett lock. Sänk värmen till medel. Låt sirapen koka i 2 minuter. Lyft inte på locket vid denna tidpunkt. Efter 2 minuter, ta av locket och kontrollera att det inte finns några sockerkristaller på sidan av kastrullen. Om det finns kristaller, täck sedan över kastrullen i ytterligare en minut så att kondensen sköljer ner sockerkristallerna i sirapen.

Degen kommer att börja raggig och mycket lös, men kommer gradvis att jämna ut och bli tätare när du fortsätter att vika. Låt degen jäsa ostört (30 till 60 minuter). När du är klar med vecken, täck och låt degen jäsa ostört i 30 till 60 minuter, tills den ser lätt puffad ut. Den här degen kommer inte att fördubblas i storlek som vanliga, icke-surdegsbröd gör; den ska bara se större ut än den gjorde när du började. Dela degen. Strö lite mjöl på en arbetsyta och vänd ut degen ovanpå. Arbeta försiktigt för att undvika att degen töms. Använd en bakelseskrapa för att dela degen på mitten. Forma degen till lösa rundlar. Strö lite mjöl över varje degbit. Använd din bakverksskrapa för att forma var och en till lösa rundlar – det här är inte den slutliga formningen, bara en preliminär formning för att förbereda degen för vidare formning. Forma dem till rundor genom att skjuta in din bakverksskrapa under kanten på degen och sedan skrapa den runt kurvan på degen, som att svänga vänster när du kör.

De flesta av dessa tillbehör bör vara lätt tillgängliga i din lokala hantverksbutik. Tyll: Det finns flera olika stilar, typer och färger av tyll att välja mellan. För denna speciella tutu kommer du att vilja köpa en 6 tums x 25 yards spole av tyll. Denna typ rekommenderas av flera anledningar; det kräver mindre skärning, det är vanligtvis billigare och det är lättare att arbeta med. Om du gör en tutu för ett litet barn behöver du minst två rullar tyll. Elastiskt midjeband: Det elastiska midjebandet finns i två olika färger; vit och svart. Om du gör en tutu med bara mörka färger bör du använda det svarta resårbandet. Annars bör du använda det vita elastiska midjebandet för alla ljusa tutus. Det finns även flera olika storlekar på resårband. Jag rekommenderar att du använder det 3/4 tums elastiska midjebandet för att ge din tutu ett snyggt utseende och passform.