Hur man tjänar pengar hemifrån online – Hemföretag

Det finns inget större ämne på nätet än hur man tjänar pengar. Det är något praktiskt taget alla skulle vilja ha mer av. Frågan är, hur kan vi tjäna pengar över internet utan att bli lurade? Det finns säkert många fantastiska utbildningssystem och program online som kan visa dig hur du startar ett internetföretag, även om dessa ofta kan vara förvirrande, för tekniska eller knepiga att använda. Det finns dessutom en handfull gratispublikationer och rapporter från webbmarknadsföring "Pro's", men även dessa är ofta åldrade, föråldrade och riktlinjerna lyckas inte längre. Nuförtiden är en vanlig teknik för att tjäna pengar på nätet genom att bli en filial till ett enormt företag som Amazon eller för en webbplats som säljer en nischprodukt som smörgåsar precis som en viktminskningsdiet eller finnebehandling. 10-tals tusentals individer lever hälsosamt genom att marknadsföra andras produkter på nätet för en provision som affiliate, och kallas för affiliate-marknadsföring.

Om du vill tjäna pengar online, ta den här artikeln som det primära steget på din resa. Jag kommer ihåg att jag var i din position för bara ett år sedan. Jag brukade vara osäker på vart jag skulle och min framtid. Jag visste inte vad som väntade mig. Men jag visste att jag ville börja tjäna pengar online. Jag ville inte bara ha några dollar heller. Jag behövde enorma pengar. Jag ville kunna ge min familj ekonomisk frihet och stabilitet. Du kanske är på samma ställe som jag brukade vara på för ungefär ett år sedan. Jag behövde svar och jag undersökte hur jag kunde tjäna pengar online. I den här guiden ska jag förklara hur du kan tjäna pengar online. Det första du behöver veta är att du måste ha beslutsamhet. Din resa kommer att sluta här och nu om du inte har tillräcklig beslutsamhet för att lyckas.

Chana masala, chole masala, channay, chholay: vad du än kallar det, detta har rättvisa anspråk på att vara den mest populära curryn i Indien, där den säljs på gatorna, serveras på fester och äts alla tider på dagen från frukost till sent- nattsnack. Billigt, näringsrikt och lätt att göra i mängd, den värms upp bra och, viktigast av allt, smakar fantastiskt. Blötlägg de torkade kikärtorna, om de används, i kallt vatten över natten, gärna med en halv tesked bikarbonat tillsatt, låt rinna av, lägg i en kastrull, täck rejält med kallt vatten och låt sjuda. Skumma av eventuellt avskum, sänk värmen och koka tills det är mjukt – hur lång tid det tar beror på kikärternas ålder. Se till att det alltid finns minst 500 ml vätska i pannan. När kikärtorna är mjuka, häll 500 ml matlagningsvätska i en kanna och häll sedan av resten. Om du däremot använder konserverade kikärter, lägg dem i en kastrull med 500 ml vatten (du kan fylla på en del av den mängden med vätskan från burken), låt sjuda och koka i fem minuter.

Det vita avskummet kan skummas av som du ser det eller innan du kyler surkålen. Om du får en väldigt aktiv jäsning eller om din murarburk är väldigt full kan saltlaken ibland bubbla upp över burken. Detta är en del av anledningen till att jag rekommenderar att man använder en större murarburk än vad som egentligen är nödvändigt för att hålla kålen. Om du får en bubbla-up är det inget att oroa sig för – placera bara en tallrik under burken för att fånga upp dropparna och se till att kålen fortsätter att täckas av saltlaken. Det är möjligt att du kan hitta mögel som växer på ytan av surkålen, men få inte panik! Mögel bildas vanligtvis bara när kålen inte är helt nedsänkt eller om det är för varmt i ditt kök. Surkålen är fortfarande bra (den bevaras fortfarande av mjölksyran) – du kan ösa av formen och fortsätta med jäsningen. Med detta sagt är det fortfarande viktigt att använda ditt bästa omdöme när du jäser.

För att förstora detta område, klicka och dra det nedre högra hörnet (markerat i gult). Bonus: Få det alltid uppdaterade fusket för bildstorleken på sociala medier. Den kostnadsfria resursen inkluderar rekommenderade fotodimensioner för varje typ av bild på alla större nätverk. Tryck på den runda röda knappen i mitten för att spela in och tryck sedan på den igen för att stoppa inspelningen. Du bör se en miniatyrbild av din GIF som popup upp i fältet under inspelningsöverlägget. 4. Minimera inspelningsområdet. Ta en titt på GIF-alternativmenyn. Här kan du anpassa din GIF, inklusive looptyp (normal, omvänd eller pingis) pixelstorlek och bildhastighet. Dra flikarna in från vänster eller höger för att trimma din GIF. Du kan också lägga till bildtexter från den här menyn. Klicka bara på bildtexter bredvid alternativ. När du är redo kan du klicka på den blå texten Beräkna storlek för att få en uppfattning om hur stor din GIF-fil kommer att bli. Under 3 MB är idealiskt för snabb laddning. Du kan välja att spara din GIF på din dator, eller, i fallet med GIPHY Capture, ladda upp den direkt till GIPHYs onlinearkiv. Hur du än väljer att använda GIF-filer i din marknadsföringsstrategi – sociala eller på annat sätt – se till att ditt tillvägagångssätt övervägs noggrant och förblir trogen dina varumärkesvärden. Och glöm inte att ha kul med det! Du kan lägga till dina nyskapade, roliga GIF-bilder till inlägg på sociala medier med Hootsuite. Hantera enkelt dina sociala kanaler. Engagera följare över nätverk från en enda instrumentpanel. Prova det gratis idag.