Hur man gör recept på havremjölk – kärlek och citroner

Lär dig hur man gör havremjölk hemma! Med det här enkla receptet blir det alltid smidigt och krämigt – perfekt att lägga till kaffe, bakrecept med mera! Har du testat havremjölk än? Den senaste tiden verkar det dyka upp överallt. Du kan lägga till det i ditt kaffe på Starbucks, köpa en kartong med det i butiken eller till och med hämta en pint havremjölksglass! Jag var tvungen att se vad allt väsen handlade om, så jag försökte göra min egen hemgjorda havremjölk. Jag måste säga att jag är fast! Den är superlätt att göra, den är len och krämig och den har en smaskig havresmak som smakar bra i kaffe eller te. Till skillnad från andra recept utan mejerimjölk, kräver det här ingen speciell utrustning (tittar på dig, nötmjölkspåsar). Och eftersom du inte behöver blötlägga havren i förväg tar det minuter att göra.

Ju yngre de är, desto svårare kan det vara att engagera dem under hela klassen. För att göra saker lättare att smälta kan du dela upp dina klasser i mindre bitar eller vända klassrummet och låta dina elever ta ledningen. En timmes undervisning kan till exempel bestå av en isbrytare följt av en kort introduktion. För den centrala delen av lektionen kan du visa eleverna en video och starta en debatt utifrån den efteråt. Du behöver inte alltid följa samma mönster. Det är viktigare att hitta en struktur som fungerar bra för dina elever. Många lärare har svårt när det kommer till att skapa engagerande lektioner. Men att använda edtech-verktyg och skapa en miljö där alla känner sig bekväma och entusiastiska över att lära kan verkligen förändra undervisnings- och inlärningsupplevelsen för lärare och elever. Eftersom det inte finns något som passar alla och eleverna är så olika, kan lärare göra små justeringar av dessa strategier under läsåret för en bättre upplevelse. Graham är VD för Cypher Learning, ett företag som specialiserat sig på att tillhandahålla e-lärande plattformar för organisationer runt om i världen. För mer insiktsfulla artiklar om EdTech, besök NEO-bloggen.

Du har din anställningsintervju inplanerad-grattis! Nu är det dags att förbereda dig, och vi har dig täckt. Nedan ger vi en översikt över hur man lyckas med en intervju tillsammans med en detaljerad diskussion kring varje punkt. 1. Börja med att undersöka företaget och dina intervjuare. Att förstå viktig information om företaget du intervjuar med kan hjälpa dig att gå in i din intervju med tillförsikt. Genom att använda företagets webbplats, inlägg i sociala medier och senaste pressmeddelanden kommer du att ge en gedigen förståelse för företagets mål och hur din bakgrund gör att du passar bra. Läs vår kompletta guide till att undersöka ett företag. 2. Öva på dina svar på vanliga intervjufrågor. Förbered ditt svar på den vanliga frågan: "Berätta om dig själv och varför är du intresserad av den här rollen med vårt företag?" Tanken är att snabbt kommunicera vem du är och vilket värde du kommer att tillföra företaget och rollen-det är din personliga hissplats. Läs vår guide för att svara på de vanligaste intervjufrågorna. Tips: Du bör komma beredd att diskutera dina löneförväntningar. Om du är osäker på vilken lön som är lämplig att be om, besök Indeeds lönekalkylator för ett gratis, personligt löneintervall baserat på din plats, bransch och erfarenhet.

Under en lång tid skulle jag bara slänga alla mina grönsaksrester i komposten. Jag tänkte att det definitivt var att föredra framför att skicka dem till soptippen, men sedan började jag utveckla ett veganskt pho-recept för min webbplats och fick reda på hur enkelt det är att göra hemgjorda buljonger med de rester som jag vanligtvis bara skulle slänga ut. Nu får jag tre användningsområden för mina grönsaker: att äta de goda delarna, spara resterna för att göra en smakrik buljong och kompostera resterna efter att ha tillagat buljongen. Det kallar jag win-win-win! Förvaringstips: Förvaras i kylen i glasburkar med tättslutande lock i upp till 14 dagar. Denna buljong fryser mycket bra i upp till 3 månader; frys in i behållare för matförvaring av glas (kom ihåg att lämna 1 tum utrymme överst på varje), eller frys in i kuber, överför sedan till en silikonförvaringspåse och förvara i frysen.