Hur man gör pulveriserat socker (på 30 sekunder) – Downshiftology

Lär dig hur man gör strösocker hemma! Det är enkelt med det socker du väljer, inklusive rörsocker, rå turbinadosocker, lönnsocker eller kokossocker. Det tar bara 30 sekunder! Pulversocker är en av de saker som du aldrig verkar ha i ditt skafferi när du behöver det. Som när du är halvvägs genom ett recept och dina händer är täckta av skit och du bara antog att du hade några i ditt skafferi. Tja, oroa dig inte. Den goda nyheten är att du kan göra strösocker själv, av praktiskt taget vilket strösocker som helst, på cirka 30 sekunder. Vilket socker ska man använda? När det kommer till strösocker kan du använda vitt socker, rå turbinadosocker eller sucanat, samt lönnsocker eller kokossocker. Det socker som inte fungerar bra är farinsocker, som helt enkelt är vitt socker med melass tillsatt, vilket gör det lite för klibbigt för strösocker.

Sila av blandningen. Häll den genom en nötmjölkspåse eller tunn handduk över en stor mixerskål eller kanna. Du vill dubbelsila blandningen för att se till att allt sediment tas bort. Förvara havremjölken. Överför havremjölken till en försluten behållare och förvara den i kylen. Det finns en liten nyans till havremjölk, så det hjälper verkligen att titta på en snabb instruktionsvideo. Och i videon nedan delar jag med mig av mina tips och tricks. Ge den en klocka! Det främsta klagomålet på hemgjord havremjölk är att den är slemmig. Men du har tur. Använd iskallt vatten: värme kan göra havren mer stärkelsehaltig och gummiaktig (tänk bara på vad som händer när du gör havregryn), så använd iskallt vatten eller byt ut en kopp vatten mot isbitar när du blandar. Blanda inte för mycket: om du blandar ingredienserna för länge kommer de att börja värmas, och du kommer att stöta på samma problem som jag just nämnde ovan.

När du går igenom listan över de konkurrerande apparna, se om du märker några specifika ord som fortsätter att dyka upp i appens titel och överväg att använda ett sådant nyckelord för din apptitel. Skriv ner alla funktioner för varje konkurrerande app. När vi senare tittar på recensionerna kommer du också att försöka se om användare nämner specifika funktioner som de älskar eller hatar. Är det en engångsavgift för appen? Är det gratis men tjäna pengar på något annat sätt? 1. Hur gillar användarna sättet att tjäna pengar på det? En del människor hatar till exempel annonser och vill hellre betala för en app än att ta itu med annonsbanner i appen. 2. Du kan potentiellt tjäna pengar på din app på ett annat sätt. Om appen till exempel är bra men för dyr kan du hitta andra sätt att tjäna pengar på din app. Vem publicerade appen?

Djupt tekniska team förstår att utan varför, kommer de inte att göra sitt bästa arbete", säger Johnathan. Han skisserar ett exempel: "Det finns mycket träning där ute som är väldigt föreskrivande: Du måste göra 1:1 varje vecka, de måste vara 30 minuter, och chefen måste fastställa dagordningen. Eller så måste du göra kvartalsvisa OKRs. Men folk går inte därifrån med en förståelse för vad som ligger bakom dessa "måsten", säger Johnathan. För att lämna mer utrymme för att dyka in i varför, arbetar Raw Signal Groups grundare vanligtvis med ledningsgrupper under sex veckor och träffas varje vecka. 5. VD:ar vill vara med. Raw Signals medgrundare har sett många VD:ar med goda avsikter gå med på chefsutbildning – till nackdel för programmet. "Grundarna kommer ofta från en plats där "Ja, jag är grundaren, men jag är också en del av teamet." Vi älskar den ödmjuka energin, men vi har aldrig sett ett team där VD:n eller grundarna gick med inte förändrade dynamiken i rummet.