Hur man gör perfekt ostkaka – steg-för-steg-recept

Om inte, tillsätt extra matskedar vatten (en i taget) tills blandningen håller ihop. Lägg över den i springformen. Använd botten av ett glas för att trycka in det jämnt i botten. Grädda tills skorpan doftar och precis börjar få färg runt kanterna, 8 till 10 minuter. Låt skorpan svalna på ett galler medan du förbereder fyllningen. Blanda färskost, socker, majsstärkelse och salt. Lägg färskosten, sockret, majsstärkelsen och saltet i skålen på en stavmixer utrustad med en paddeltillbehör. Blanda på medel-låg hastighet tills blandningen är krämig, som tjock frosting, och inga klumpar av färskost finns kvar. Skrapa ner vispen. Skålens sidor med en spatel. Blanda i gräddfil, citronsaft och vanilj. Tillsätt gräddfil, citronsaft och vanilj och vispa på medelhög hastighet tills det är blandat och krämigt. Skrapa ner vispen.

Använd samma snabbavläsningstermometer som du använde när du värmde din mjölk, för att veta när den är kyld till 112-115 grader. Tillsätt din yoghurtstarter – de goda bakterierna. Häll ut en kopp varm mjölk och rör i antingen en yoghurtstarter (jag använder Yogourmet) eller 3 matskedar färdiggjord yoghurt. För en bra förrätt, leta efter mjölksyrabildande bakterier. Som ett minimum vill du ha Lactobacillus bulgaricus. Streptococcus thermophilus. Andra bra bakterier inkluderar Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis. Rör ihop yoghurtstarten med resten av mjölken. Detta sprider de goda bakterierna i all mjölk. Häll mjölken i burkar. Inkubera i 7-9 timmar. En jämn, ljummen temperatur är paradiset för alla dina goda bakterier och främjar deras tillväxt. Ju längre du inkuberar din yoghurt desto tjockare och skarpare blir den. Och efter cirka 8 timmar har du läcker, hälsosam, tjock och krämig yoghurt. Ställ burkarna i kylen för att svalna och stelna. Kyl yoghurten i kylen ett par timmar.

Affärsnätverk är ett otroligt viktigt verktyg som kan hjälpa dig att öka ditt inflytande, bygga nya partnerskap och till och med hitta nya kunder. Uppenbarligen måste du dock, även som webbplatsägare eller internetmarknadsförare, utöka dina affärsnätverksaktiviteter utanför Internet. Du måste göra det till ett mål att se till att du fokuserar först på att bygga ett så starkt affärsnätverk som möjligt oavsett om du arbetar på eller offline. Ditt mål bör vara att aldrig tillåta dig själv att låta några möjligheter att effektivt förbättra ditt affärsnätverk gå förbi dig. Här är tre saker du kan göra för att hjälpa dig själv att bli bättre på affärsnätverk. Oavsett om du är inom Vita Vees SENUKE-nisch eller inte, är det verkligen viktigt att du koncentrerar dig på högkvalitativa företagsnätverk. Var alltid nätverkande: Det finns inget sådant som en tid eller plats där du inte ska nätverka om du vill att dina handlingar ska vara värda det.

1. Eliminera undvikbara startprogram. Varje ny mjukvara vi installerar är vanligtvis konfigurerad att öppnas spontant varje gång vi startar vår dator. Detta är inte bra. Det gör inte bara att din dator får en långsam start, den förbrukar också värdefullt datorminne och ger din dator en trög hastighet. Att ta bort så många program som möjligt från start kommer att göra din dator snabbare än någonsin. 2. Använd diskdefragmenteraren. Det är bra att köra en diskdefragmentering en gång i månaden. Jag är säker på att de flesta människor aldrig gör det! En diskdefragmenterare snabbar upp din dators åtkomst till data. När du använder datorn ofta och lägger till och tar bort filer är många filer fragmenterade och måste kompileras till snygga sektioner. Diskdefraggern utför denna åtgärd, och det kommer att få din dator att köra snabbare när du kommer åt och kör olika program. 3. Sist men inte minst, rensa upp Windows-registret. Windows-registret är ett av de mest komplexa, kritiska och minst förstådda områdena på datorn.