Hur man gör hemlagad kola – Broma Bakery

Vi bryter ner exakt hur man gör hemmagjord kola. Rik och läcker, denna enkla kolasås är perfekt för alla möjliga recept! Använd den som fyllning i en saltad kolakaka, ringla den över glass, eller ät bara den godaste kolasåsen med sked! Vi tog bort alla gissningar ur detta karamellrecept med steg-för-steg-foton så att du vet exakt hur man gör karamell utan att behöva gissa! Glad puckeldag! Den här veckan flyger förbi för oss, så låt oss stanna upp och lukta på rosorna… Idag delar vi med oss ​​av vårt idiotsäkra recept på den bästa hemgjorda karamell du någonsin kommer att ha. Tillverkad med bara tre enkla ingredienser och ingen speciell utrustning eller termometrar, vi är här för att visa dig att hemlagad kolasås faktiskt är supernålig. Använd smör av hög kvalitet: Du är bara så bra som dina ingredienser. Med kola kan din smörkvalitet verkligen göra eller bryta din sås.

Steg 4 – Göra Marshmallow-blandningen. Placera din mixerskål med det blommade gelatinet i din stativmixer utrustad med visptillbehöret. Häll långsamt sockerlagen i mixern på låg hastighet. Detta gör att gelatinet löses upp samtidigt som det börjar kyla ner sockerlagen också. När sockerlagen har tillsatts, vrid hastigheten till hög för att blanda gelatinet och sockerblandningen i cirka 6 – 10 minuter (för 1 sats). Jag blandar detta tills jag ser att basen börjar dra sig bort från sidorna som tjocka snören. I det här skedet tillsätter jag smaksättningen och den vispade äggvitan och vispar för att kombinera. Steg 5 – ställ in marshmallowen. Marshmallowen sprids i en förberedd panna (fyrkantig 8 x 8 tums panna eller kvartsarkpanna -9 x 13 tums panna). Denna panna måste förberedas för att se till att marshmallowen inte fastnar.

Den har också en extra fördel – för känsliga appar (bank, Zelle, etc.) som inte kan låsas med en PIN-kod eller biometrisk autentisering, det är lite krångel att vara utloggad tills du behöver dem igen. För lösenordshanterare som endast lagrar din inloggningsinformation på din dator, snarare än i molnet, kan du vanligtvis skapa den här upplevelsen själv. KeePass plugins inkluderar till exempel webbläsartillägg som hämtar information från en KeePass-databas. KeePass har också portar för mobilappar, så om du synkroniserar kopior av din lösenordsdatabasen mellan enheter kan du fortfarande upprätthålla en lokal lagringsupplevelse. Det kan vara enkelt att dela ditt Netflix-lösenord med dina hushållsmedlemmar i ett kalkylblad, men det är inte säkert. En bättre idé är att dela informationen via din lösenordshanterare. Denna speciella funktion är allmänt tillgänglig för både gratis och betalda konton, men betalda användare får vanligtvis mer flexibla delningsmöjligheter. Ett anmärkningsvärt undantag är att gratisversionen av Bitwarden-delning inte är tillgänglig på det vanliga gratis personliga kontot.

Ju fler bakåtlänkar den har, desto bättre position får den i organisk sökning. För det andra, beroende på bokmärkeswebbplatsen, kan din webbplats få fler omedelbara besökare från den. Det beror helt enkelt på att på vissa webbplatser, ju fler individer som bokmärker din sida under en kort tidsram, desto mer tid förblir den mycket märkbar för människor som bara surfar på bokmärkeswebbplatsen efter snygga saker. Med lite tur kommer flera av dessa webbläsare att vara tillräckligt nyfikna på din webbsida för att kolla in den. Tänk på att användare av sociala medier ogillar spam. Namnge inte din sida med något som verkar "spamligt". Använd hellre ett namn som visar vilken nytta alla besökare kommer att få när de kommer till din webbplats. I likhet med vilken webbplats som helst på sociala medier, ju mer tid du spenderar på en bokmärkeswebbplats, desto mer bekant med den kommer du att bli och desto fler metoder kommer du att upptäcka för att använda den för att marknadsföra din webbsida.