Hur man gör grillade ostrullar

Hemlagad yoghurt är lätt att göra. Jag leder dig genom processen steg för steg (med en video). Detta är ett felsäkert sätt att göra yoghurt hemma – lovar! Om du aldrig har gjort hemmagjord yoghurt förut för att du tyckte det var för svårt, är jag här för att berätta att du kan göra det. Det är inte alls svårt. Faktum är att efter att du har gjort det en gång, kommer du att klia dig i huvudet och undra varför du inte hade gjort det tidigare! Det finns många sätt att göra hemmagjord yoghurt och om du läser 10 olika bloggar om hur man gör hemmagjord yoghurt, kommer du sannolikt att hitta 10 olika varianter. Och det beror på att vi alla har hittat det som fungerar för oss. Det finns verkligen inget rätt eller fel sätt att göra det på. Och tack och lov är hemgjord yoghurt ganska jäkla förlåtande. Det finns två huvudsakliga sätt att göra hemmagjord yoghurt – på spishällen. För mig personligen föredrar jag mycket att använda en yoghurtmaskin istället för att göra den i en stor gryta, laga den på spisen och sedan hålla den varm i min ugn.

Så du har hittat din heliga graal-parfym. Du har kommit att undra vad det tog dig så lång tid att upptäcka. Dina vänner, familj och kollegor (även några slumpmässiga främlingar) ger dig komplimanger för hur gott du luktar. Allt är perfekt tills du insåg att din parfyms doft avdunstar snabbare än fartljuset! Okej, det är att ta det lite för långt men det är så tråkigt när din parfym lämnar dig i en sorglig glömska. Slösa inte bort din parfym längre. Jag ska ge dig några tips på hur du får dina parfymer att hålla i timmar i sträck. Lägg märke till hur din favoritparfym har tillhörande duschgeler och/eller bodylotions nästan hela tiden? Oroa dig inte, parfymföretag försöker inte lura dig genom att köpa dessa dofttillbehör utan anledning alls. Se det som en ansiktsprimer – din makeup kommer inte att glida av halvvägs under dagen när du använder den eftersom dess syfte är att hålla och hålla ihop din makeup.

Den här funktionen är dock inte redo för den första versionen av macOS Monterey och vi vet inte när den kommer. Apple försenade Universal Control till våren 2022 med lanseringen av macOS 12.1 i december. Genvägar på iOS och iPadOS har blivit ett populärt verktyg för att skapa automatiseringar. I macOS Monterey kommer genvägar för Mac att vara tillgängliga, vilket ger samma kraftfulla funktionalitet. Alla genvägar som du gör är tillgängliga i hela systemet, så att du kan köra dem från nästan var som helst på Mac. Det är enkelt att dela genvägar och alla genvägar du gör synkroniseras över alla dina enheter. Om de är kompatibla kan genvägar för iPhone och iPad köras på M1 Mac-datorer eller på Intel-baserade Mac-system med Catalyst-appar. Flikar är ett viktigt element i användargränssnittet i Safari men de blir svårhanterliga och svåra att hantera. Apple hoppas kunna lösa dessa problem i Safari 15 med en ny flikimplementering och funktioner. Så här fungerar flikar i Safari 15. Hur man gör flikgrupper.

Om du vill veta hur man tjänar pengar med Facebook är trafik det viktigaste du måste ha. I den här artikeln kommer jag att dela med dig hur du kan få Facebook-trafik till var du vill! Du kan skicka trafik till din försäljningssida, webbplats, squeeze-sida eller affiliate-länkar med hjälp av Facebook OM du vet hur. Här är några tips om hur du får Facebook-trafik. Som nämnts i del 1 kan du ha en opt-in-sida på din fansida. På opt-in-sidan kan du fånga dina fans eller besökares e-postdetaljer som du senare kan använda för att skicka dem e-post, bygga upp relationen och sedan skicka dem till din webbplats, försäljningssida etc. för försäljning. Du kan också få trafik genom att lägga upp din webbplatslänk etc. på din vägg. Vad du än lägger upp på väggen på din fansida kan dina fans se det. Det bästa är att de kan "gilla", "kommentera" eller "dela" det du postar.