Hur man gör glaserade munkar – recept

Det här receptet visar hur du gör glaserade munkar hemma. Vi behöver tre uppsättningar ingredienser – en för munkarna, en för sockerglasyren och en för chokladglasyren. Tillsätt två matskedar jäst till tre fjärdedelar av en kopp varm mjölk i en medelstor skål. Vi ska göra munkarna först och sedan chokladglasyren till munkar. Tillsätt långsamt tre fjärdedelar av en kopp mjöl i skålen. Rör om tills du får en slät pasta. Täck skålen. Ställ åt sidan i 30 minuter. Ta den återstående varma mjölken i en stavmixerbunke och kombinera med den återstående jästen. Tillsätt nu blandningen från steg 2 till den här skålen, tillsammans med socker, vaniljextrakt, salt och äggulor. Blanda på "medium" tills du får en smidig, krämig deg. Tillsätt en halv kopp mjöl till blandningen och sätt på mixern i 30 sekunder, på "låg" inställning.

Du kan köpa quinoa i de flesta livsmedelsbutiker nuförtiden, vanligtvis i hälsoavdelningen eller nära riset. Du kan också köpa quinoa online på Amazon (affiliate länk). "Jag har gjort den här salladen två gånger i veckan, den är så god – enkel och god! "Det här var så gott! Jag har försökt hitta recept på en rätt som också kan mata bebisen och det här var perfekt! Jag var nästan för lat för att göra ströbrödet men jag är så glad att jag gjorde det för det var enkelt och så värt det! Jag använde också lite blomkål eftersom jag hade det och det var gott där också. Jag tror att jag ska göra den här igen och ta med den till påsk! Det är en perfekt hälsosammare version av en klassiker! "Det här är en av mina favoriträtter någonsin! Följde instruktionerna (första gången någonsin blev inte inspirerad att ändra något) och njöt av en smaskig middag med min partner, två gånger nu.

Där tabellen visar skinka eller pålägg är detta en förskivad skiva på ett uns. För handskivat stekt kött kommer du att använda upp till dubbelt så mycket, eller mer om du inte har en carving person och matgästerna snidar till sig själva. 2 qallons För coneysås för 100 eller varmkorv chili för 100, se dessa recept: Coney sauce och Hot Dog/Nacho chili, som också passar utmärkt till chili cheese fries. Blanda väl, tillsätt ytterligare dressing efter behov så att det lätt kan spridas. Bred ut på välsmört bröd med cirka 2 uns per smörgås. En 16 till 20 uns smörgåslimpa kommer att göra 9 smörgåsar i full storlek eller skära i 36 tesmörgåsar. Utbyte: Fyllning för 40 fullstora smörgåsar. 40 smörgåsar, ca. 1 ägg per smörgås 36 ​​hårdkokta ägg, kylda, finmosade eller rivna du behöver inte koka och skala äggen. De kan göras i ugnen.

Om scobyn blir svart är det ett tecken på att den har passerat sin livslängd. Om det utvecklar grönt eller svart mögel har det blivit infekterat. I båda dessa fall, kasta bort scobyn och börja om. För att förlänga livet och behålla din scobys hälsa, håll dig till förhållandet mellan socker, te, förrättste och vatten som beskrivs i receptet. Du bör också dra av det nedre (äldsta) lagret med några intervaller. Detta kan kasseras, komposteras, användas för att starta ett nytt parti kombucha eller ge till en vän för att starta eget. Om du någonsin är osäker på om det finns ett problem med din scoby, fortsätt bara att brygga partier men kassera kombuchan de gör. Om det finns ett problem kommer det att förvärras med tiden och bli mycket uppenbart. Om det bara är en naturlig aspekt av scobyn, kommer den att förbli konsekvent från batch till batch och kombuchan är bra att dricka. Det här inlägget publicerades ursprungligen i juli 2012. Emma är tidigare redaktör för The Kitchn. En examen från Cambridge School for Culinary Arts. Hon är författare till True Brews och Brew Better Beer. Kolla in hennes hemsida för fler matlagningshistorier.