Hur man gör ett webbseminarium som ger resultat

Tillsätt saltet och öka hastigheten till medelhög. Vispa på medium – hög i 3 – 5 minuter tills marshmallowsbottnen blir dubbelt så stor och är vit, fluffig och slät. Blanda i ytterligare 3-5 minuter på hög hastighet, låt marshmallowen bli mer volym (upp till 3 gånger). Blanda inte om marshmallowsbottnen redan är nedkyld, då blir det sega marshmallows. Medan marshmallowbasen vispar, förbered pannan och redskapen du ska använda. Gnid en 8 x 8 tums panna med matfett eller smör (du kan fodra den här pannan med bakplåtspapper om du föredrar det). Pensla alla redskap – sked, spatlar med samma fett också. Valfritt – vispa de 2 äggvitorna i en ren metallskål tills du har styva toppar. Ställ åt sidan tills det behövs. Tillsätt vaniljen (och äggvitan – om den används) till marshmallowbasen och vispa ytterligare en minut på hög hastighet för att kombinera vaniljen (och äggvitan).

I dagens värld är det mycket lättare att designa kretsar än någonsin tidigare tack vare nyare elektroteknik som har mjukvara som kallas kretssimuleringsmjukvara, för att designa kretsarna säkert och effektivt. Analog och digital elektronik är en annan typ av elteknik som ingenjörer måste vara väl bekanta med för att utföra sina roller. Både analog och digital elektronik används i datorer och telefoner, men digital elektronik blir allt vanligare eftersom analog elektronik blir alltmer ersatt. Denna typ av elektroteknik kräver att ingenjörer förstår boolesk algebra, digitala kretsar och hur logiska grindar fungerar. Även de som hanterar digital elektronik måste också förstå den elektriska tekniken för analog elektronik. Digital elektronik är i allmänhet byggd med olika analoga element, så det är viktigt att veta hur analog elektronik fungerar. En annan typ av elteknik som elektroingenjörer måste känna till är optoelektronik.

Använd handflatorna för att försiktigt krama ut lite av vattnet. För att förbereda tofun: Häll av tofun. Använd handflatorna för att försiktigt krama ut lite av vattnet. Skiva tofun i tredjedelar på längden så att du har 3 jämna skivor. Stapla plattorna ovanpå varandra och skär genom dem på längden för att göra 3 jämna kolumner, skär sedan tvärs över för att göra 5 jämna rader (se bilder). 3. Klä en skärbräda med en luddfri kökshandduk eller hushållspapper och lägg sedan tofun i ett jämnt lager på handduken/handdukarna. Vik handduken/handdukarna över tofun i tärningar och lägg sedan något tungt ovanpå (som en annan skärbräda, toppad med en gjutjärnspanna eller stora burkar tomater) för att hjälpa tofun att rinna av. Låt tofun vila i minst 10 minuter (gärna mer som 30 minuter om du har tid). 4. Överför den pressade tofun till en medelstor mixerskål och ringla över olivolja och tamari.

Forma limpan ungefär som du vek degen tidigare: Ta tag i degens kant i botten, dra den försiktigt uppåt och vik den sedan över på mitten av degen. Upprepa med höger. Vänster sida av degen. Upprepa med toppen av degen, men när du viker den nedåt, använd tummen för att ta tag i underläppen igen och rulla försiktigt degen med rätsida uppåt. Om den inte är riktigt rund eller inte verkar spänd för dig, kupa handflatorna runt degen och rotera den mot bänken för att forma den. Upprepa med den andra degbollen. Överför till jäskorgarna. Pudra topparna och sidorna av de formade bröden generöst med mjöl. Lägg dem upp och ner i jäskorgarna så att sömmarna från formningen ligger ovanpå. Låt degen jäsa (3 till 4 timmar, eller över natten i kylen). Täck korgarna löst med plastfolie, eller placera dem i rena plastpåsar.