Hur man gör ett klagomål om en leverantör

Personer med funktionsnedsättning har rätt att klaga på de tjänster de får. De flesta NDIS-leverantörer gör sitt bästa för att tillhandahålla kvalitetsstöd och tjänster till personer med funktionshinder, men problem kan uppstå. Om du har en oro över dina nuvarande NDIS-stöd eller tjänster är det viktigt att du pratar om det. Klagomål är viktiga – de kan hjälpa leverantörer att förstå vad som är viktigt för personer med funktionshinder och förbättra kvaliteten på tjänsterna de tillhandahåller, så att ditt klagomål kan hjälpa andra människor också. Om du känner dig bekväm uppmuntras du att ta upp din oro eller klagomål med din leverantör först, eftersom detta ofta är det bästa sättet att få ditt problem löst snabbt. Alla registrerade NDIS-leverantörer måste ha ett system för hantering och lösning av klagomål på plats. Om leverantören inte kan lösa ditt problem eller klagomål bör du söka ytterligare support. Du kan söka stöd från familj, en vän eller en oberoende advokat för att göra ett klagomål.

Innan du bestämmer dig för en spökskrivare, gör du klokt i att fråga dig själv om det här är någon som är mer fokuserad på kvantitet eller kvalitet i det arbete han eller hon producerar. Det spelar ingen roll vilken typ av innehåll du vill att din spökskrivare ska arbeta med, du måste se till att de känner till dina preferenser i förväg. Erfarenhet är avgörande: En författares erfarenhet är verkligen det mest tillförlitliga kriteriet du kan använda när du bedömer hans eller hennes förmågor. Problemet är att du inte alltid kan ta en författares påstående om erfarenhet till nominellt värde, eftersom alla inte är sanningsenliga. Om du verkligen vill satsa på en professionell spökskrivare som är värd pengarna, leta då efter erfarenhet som är verifierbar. Även om personen är en spökskrivare betyder det inte att han eller hon inte har skrivit artiklar (på eller offline) under sitt riktiga namn, och detta kan verifieras. Du kommer att se att när du följer dessa steg ordentligt för att anställa en bra spökskrivare att du är på god väg mot en givande och ömsesidigt fördelaktig arbetsrelation för er båda. Mark Garcia förespråkar viktminskningsplaner för alla som vill gå ner i vikt naturligt. Viktminskningsdieter är definitivt det smartaste valet för snabb viktminskning.

Ditt samtycke krävs för att starta upplösningsprocessen. Se vårt faktablad för information om hur vi hanterar klagomål. Hur löses mitt klagomål? Vårt mål är att hjälpa dig att lösa ett klagomål snabbt och enkelt. För att göra detta kommer vi att granska informationen som du själv och NDIS-leverantören lämnar till oss och prata med alla inblandade om denna information. Vi kan ofta lösa klagomål genom att prata med dig och NDIS-leverantören. Vårt engagemang kan hjälpa till att klargöra frågor. Uppmärksamma alla på information. Exempel: John klagade på att leverantören av hans hjälpmedelsteknik inte hade svarat på hans begäran om rutinunderhåll. Vi kontaktade leverantören angående Johns klagomål, och de kunde boka ett underhållsmöte inom en vecka. John var nöjd med detta resultat. Förlikning kan användas för att försöka lösa ett klagomål som inte kunde lösas genom andra processer. Den vanligaste formen av förlikning är ett möte mellan den som klagar, den person med funktionsnedsättning som berörs av en fråga som tagits upp i klagomålet och leverantören.

Under den här fasen satte vi oss ner med intressenterna och strök ut varenda detalj och dokumenterade hur mycket som helst. Om det skulle uppstå några förvirringar längre fram, skulle vi kunna hänvisa tillbaka till detta dokument och granska vad som ursprungligen förstods. Nu behöver du inte vara super rigorös och detaljerad för din egen appidé men det är ändå en bra idé att identifiera det övergripande målet och strategin för din appidé så mycket som möjligt nu. När du väl kommer igång kan alla ändringar du vill göra potentiellt innebära massor av bortkastat arbete och ansträngning. Du behöver inte bestämma dig för hur många skärmar appen ska ha eller vad som finns på varje skärm; det är för nästa steg. Men vad du vill stryka ut är vad användaren kommer att kunna åstadkomma i appen. Användare kommer att kunna skapa ett konto. De kan skapa ett nytt konto med e-post och lösenord eller så kan de logga in med Facebook, Twitter och Google.