Hur man gör en GIF: 4 beprövade och sanna metoder

Du kan dra runt dessa för att ordna om dem. Tryck på den triangulära Play-ikonen (visad i rött nedan) för att få en uppfattning om hur din GIF kommer att se ut. Se också till att Forever är valt i rullgardinsmenyn till vänster (markerad i gult), annars kommer din GIF bara att loopa ett visst antal gånger. Spara för webben (Legacy)… Du kommer till den här menyn nedan. Det ser lite överväldigande ut, men oroa dig inte. Under "Förinställning"-menyn, välj GIF 128 Dithered. Ändra sedan din färginställning till 256 (maxtalet för en GIF). Nu är du redo att exportera din GIF. För att se hur det blev, klicka på Förhandsgranska… Det öppnar din standardwebbläsare. Spela en looping förhandsvisning av din GIF. Klicka sedan på Spara… för att namnge din GIF-fil och ladda ner GIF-filen till din dator. Och det är allt! Grattis! Du vet hur man gör en GIF i Photoshop.

Det senaste avsnittet av The Book of Boba Fett har ingenting med Simpsons att göra. Det finns inga gröna kolstavar, munkar eller Time Magazine-deklarationer. Bilden ovan är dock vettig om du fortsätter läsa. Vi kände bara att vi ville vara så spoilerfria som möjligt. Kapitel fem i The Book of Boba Fett var ännu en gång ett dopp i Star Wars leksakslådan. Författaren Jon Favreau och regissören Bryce Dallas Howard tänjde verkligen på gränserna för hur många Star Wars-referenser de kunde klämma in, från The Clone Wars och The Phantom Menace, till Jedi Fallen Order och, naturligtvis, The Mandalorian. Men en av de mindre uppenbara cameos kommer från före något av det. Och det är en perfekt representation av hur hårt dessa nya Star Wars-program försöker tillfredsställa långvariga fans. I "Return of the Mandalorian" befinner Din Djarin sig tillbaka på Tatooine med Peli Motto. Efter att ha förlorat sitt Razor Crest behöver han ett nytt skepp och Peli har ett till honom.

För en vegansk version säger Weissman att svamp är rätt väg att gå på grund av deras "köttiga, umami"-kvalitet. Han gillar att använda en kombination av torkade svampar (cirka 12 uns), som är "superkondenserade i smaken" eftersom de har tagit bort all fukt, och färska svampar (cirka fem koppar), antingen brynta eller okokta. Tillsätt gärna andra grönsaker, täck med vatten (ca 3 liter) och låt puttra. Eftersom svampar är små och porösa säger Weissman att din veganska fond kan vara klar på en timme, men smaka av när du går för att se till att du är nöjd med resultatet. "Ja, salt gör att allt smakar bättre", säger Weissman, men om du saltar ditt lager just nu begränsar du potentiellt hur det kan användas i framtiden. Detta gäller särskilt om du gör en stor sats och planerar att frysa in några för att laga till, säg, såser senare. Oavsett vad du gör, börja bara tillsätta salt när du gör din sista maträtt; på så sätt kan du behålla den känslan av kontroll du vill ha som husmanskock.

Var ärlig i ditt förhållningssätt. Presentera din produkt på ett värdigt sätt. Du vill bara hålla fast vid Clickbank-logotypen. Länk för att göra betalningar eftersom att ha andra tar bort incitamentet att vara en affiliate. Resonemanget är ganska enkelt, och allt har att göra med att affiliate-marknadsföraren får betalt för att skapa försäljningen i första hand. Det är därför du bör ta all risk på dina egna axlar och ta hand om dina affiliates. Förstör inte dina chanser bara för att du har för många stavfel och liknande i ditt exemplar. Av alla tusentals produkter hos Clickbank ignoreras de allra flesta eftersom leverantörerna inte tog sig tid att ta reda på vad som är viktigt i deras försäljningsbrev. Majoriteten av affiliate-marknadsförare är amatörer, men bara en mycket liten andel är proffs och det är de du vill få tag på. Det här är de uppgifter som måste vara en del av din övergripande Clickbank-leverantörsstrategi, och de har alltid visat sig fungera mycket bra. Oavsett vilken nisch du riktar in dig på och vilken typ av produkt du siktar på att sälja genom Clickbank, när du väl förstår hur du kan rulla in högkvalitativa affiliates och få dem att göra marknadsföringen åt dig, finns det ingen återblick. All denna information är bra, men den är värdelös om du bara sitter på den och inte vidtar åtgärder.

Raden har två kolumner. Man har klassen col-lg-4 för att visa bilden som kommer att uppta den vänstra kolumnen med ett 4-delat rutnät för stora skärmar. Nästa kolumn tilldelas en klass av col-lg-8 som kommer att uppta den högra kolumnen med ett 8-delat rutnät för större skärmar. Det här avsnittet hjälper till att omvandla webbplatsbesökare till potentiella kunder. Det är här du förklarar vilka specifika tjänster du erbjuder och där du nischerar ner dina erbjudna tjänster. Lite snabb exempeltext att bygga på korttiteln. Utgör huvuddelen av kortets innehåll. Lite snabb exempeltext att bygga på korttiteln. Utgör huvuddelen av kortets innehåll. Lite snabb exempeltext att bygga på korttiteln. Utgör huvuddelen av kortets innehåll. Lite snabb exempeltext att bygga på korttiteln. Utgör huvuddelen av kortets innehåll. Lite snabb exempeltext att bygga på korttiteln.