Hur man gör en app – (2022) Skapa en app i 10 steg

Apples riktlinjer för mänskligt gränssnitt är ett bra ställe att börja. Det kommer inte att bli perfekt med första försöket. När du väl fått din app i händerna på riktiga användare får du massor av legitim och praktisk feedback. Vid denna tidpunkt är allt du kan göra att försöka följa UX bästa praxis. Det är lite tidigt men tänk på att du kanske vill eller behöver en liten välkomsthandledning om hur du använder din app. Så om din app är särskilt komplex kan du lita lite på en introduktionssekvens för att utbilda användaren. Nu när det gäller att sätta penna på papper finns det en mängd olika verktyg som du kan använda istället för penna och papper (det är förresten inget fel med det, jag älskar att göra den här processen i en bekväm stol med en anteckningsbok och penna). Sketch är branschstandarden för design av mobilappar och prototyper.

Det här är bland de bästa tiderna att börja investera på dagens börs om du aldrig har provat det tidigare. I en av de mest sällsynta tiderna i vår ekonomis långa historia har så många aktier bottenpriserna, de lägsta någonsin, så det finns tusentals bra aktier redo för plockning. Om du inte har erfarenheten att ägna dig åt det, måste du tänka på att anställa en aktieprogrammerare för att hantera ditt analytiska arbete åt dig. Aktieprogram har under en tid varit tillgängliga exklusivt för proffshandlare. Det var först i det närmaste som de blev tillgängliga för nästan vardagshandlare. Dessa program fungerar för att utföra analytiskt arbete som de stora handelshusen genom att de jämför trender från det förflutna med marknadsbeteende i realtid. Marknaden färdas och går vidare i cykler som upprepar sig, vilket förklarar varför vi hela tiden ser marknadens spännvidd från tjur till björn och tillbaka igen.

Lägg bara till en länk till GIF-URL:n istället för YouTube-videolänken i början. Du kan också använda dessa steg för att skapa en GIF från din egen video – börja bara med att ladda upp den till YouTube. Mobilappar som GIPHY Cam låter dig skapa GIF-bilder på din telefon. Dessa är extremt enkla att använda: om du någonsin har använt Snapchat kan du hantera GIPHY Cam. Om du inte har använt Snapchat… Tryck på fotoknappen för att ta en kort bildserie, eller håll den för en längre GIF. Appar som GIPHY Capture, ScreenToGif, LICECap och GifCam låter dig göra GIF-bilder av din aktivitet på skärmen. Det här är ett bra alternativ om du skriver en kort instruktionsartikel (som något för ett onlinehjälpcenter) och vill visa steg visuellt. När du startar programvaran ser du ett inspelningsöverlägg som det röda avsnittet i skärmdumpen nedan. Med GIPHY Capture kan du spela in vad som helst inom inspelningsöverlägget (igen, markerat i rött).

Se till att din masonburk och geléburk är tvättad och sköljd från alla tvålrester. Du kommer att använda dina händer för att massera in saltet i kålen, så tvätta dem ordentligt också. Skiva kålen. Kassera de vissna, mjuka ytterbladen på kålen. Skär kålen i fjärdedelar. Klipp ut kärnan. Skär varje fjärdedel i längden, gör 8 klyftor. Skär varje kil på tvären i mycket tunna band. Blanda kål och salt. Överför kålen till en stor skål. Strö saltet över toppen. Börja arbeta in saltet i kålen genom att massera. Pressa kålen med händerna. Till en början kanske det inte verkar som tillräckligt med salt, men gradvis kommer kålen att bli vattnig och slapp – mer som coleslaw än råkål. Detta tar 5 till 10 minuter. Om du vill smaksätta din surkål med kummin, blanda i dem nu.