Hur man gör beats på datorn

Behöver du göra beats på datorn. För nu har du gjort din forskning och du har redan en programvara som du kan använda. Det är dags att skapa! Du måste ha programvaran installerad och redo att användas. Börja med små spår. Men om det här är första gången, har du förmodligen en hel del outnyttjade idéer och du kanske känner dig lite vilse med var du ska börja. Kom nu ihåg att all musikprogramvara är lite annorlunda och du kanske måste justera dessa steg något. Släpp bara loss. Gör beats på datorn. Du måste räkna hur många spår du kan spela in? Det borde vara någonstans mellan fyra och trettiotvå. Att studera din programvara är det första steget för att lära dig hur man gör beats på datorn. Välj det första spåret så att du har ett snyggt blad för att börja bli kreativ. Gör en baslinje före allt annat. När du tittar på att skapa trumslag bör du verkligen ge dig själv tid att spela ett bra spel, särskilt om du aldrig har gjort detta förut. Håll trumtakten i minst fem sekunder. Om du har dina trummor kan du verkligen göra beats på datorn. Det är dags att komplettera dina spår med fler element för att skapa ett unikt ljud. Du kan spela in sång direkt i ditt musikprogram, eller så kan du överväga att använda en synthesizer-mjukvara för att göra olika riff med olika instrument som du kan bygga på dina trumslag med. Om du vill göra beats på datorn, se till att du vet vilket spår som stannar över ljudet och vilka som ska användas som ackompanjemang till huvudet. Hugo är en konsult specialiserad på programvara för musikproduktion.

Tzatziki! Tsaht-ZEE-kee! Annars känd som den där yoghurt- och gurksåsen du älskar på grekiska restauranger men oroar dig för att uttala fel (hör det korrekta uttalet här). Tzatziki görs enkelt med yoghurt, avrunnen gurka, olivolja, färska örter (vanligtvis mynta eller dill), vitlök, citronsaft och salt. Det är en uppfriskande kyld sås, dipp eller pålägg. Jag reste till Grekland i höstas. Beställde tzatziki på varje restaurang. Jag är seriös. Jag njöt av tzatziki till varje enskild måltid, till och med frukost. Det här receptet smakar precis som äkta tzatziki. Jag brukar förknippa tzatziki med grekisk mat, men du hittar den serverad över Medelhavet och Mellanöstern, ibland under olika namn eller i lite olika former. Tzatziki serveras ofta till grillat kött och gyros, men jag kan inte komma på en grillad eller rostad grönsak som den inte skulle leka snyggt med. Du kan också servera lite tzatziki till nästa aptitretare. Låt oss göra några redan!

VALFRITT paprika eller 3/4 dl chutney för garnering. Kombinera alla ingredienser noggrant, börja med 1/2 majonnäs och tillsätt mer efter behov för att få en tillfredsställande konsistens för spädning. Bred på välsmört bröd och tillåt 2 uns per dubbelmacka. En smörgåslimpa på 16 till 20 uns ger 9 dubbla smörgåsar eller 36 temackor. Utbyte: Fyllning för 40 dubbla smörgåsar. 3 koppar välsmakande mix-in som hackade russin eller dadlar med hackade pekannötter avrunnen krossad ananas avrunnen hackad gurka finhackad selleri med hackade valnötter fint strimlad torkat nötkött eller corned beef med hackad salladslök och en klick senap hackad svart oliv marmafrukt och citron skivad mandel och finhackade torkade aprikoser eller gyllene russin Låt inte smörgåsar med färskost eller färskost stå kvar i timmar i rumstemperatur. Det är lite svårare att arbeta i gräddfilen när osten är kall, men detta är en livsmedelssäkerhetsfråga. Mosa färskosten, mosa i gräddfilen tills blandningen är slät och bredbar.

Ditt fordons drivlina inkluderar motor, transmission, drivaxlar, differentialer och drivaxlar. Det finns flera konfigurationer. När du besöker återförsäljaren för att köpa en bil kommer du med största sannolikhet åka därifrån med ett framhjulsdrivet (FWD) fordon. De flesta konventionella bilar och lastbilar är nu designade med just denna konfiguration. Andra inkluderar bakhjulsdrift (RWD), fyrhjulsdrift (4WD) och fyrhjulsdrift (AWD). De två sistnämnda kan ytterligare kategoriseras i heltid eller deltid. Som du vet skapar din motors 4-takts förbränningsprocess den kraft som behövs för att rotera din vevaxel. Genom att rotera vevaxeln överförs kraften från din motor till drivhjulen. Detta resulterar i att ditt fordon flyttas. Typen av drivlina – eller mer exakt drivlina – som är installerad i ditt fordon bestämmer vilka hjul som får kraft från din motor. I den här artikeln tar vi en titt på hur varje konfiguration som nämnts tidigare fungerar. Med en FWD-bil skickas kraften till framhjulen. När din bil rör sig beror det alltså på att framhjulen drar den.

Änglar sägs vara Guds budbärare i både kristendomen och judendomen. Däremot talas det inte riktigt om änglar inom judendomen, så de är mest en kristen idé. Hur som helst, änglar är vackra och omfattar allt som är bra. Att göra änglar är ett fantastiskt hantverk runt jul. De är också en bra presentidé för människor när de är sjuka eller sörjer någon som de har förlorat. Att ge någon en ängel i gåva är ett sätt att ge dem hopp. Det finns massor av änglahantverksprojekt och idéer nedan. Vissa av dem är lätta. Vissa av dem är svåra. Men oavsett vilket konstprojekt du bestämmer dig för att göra, försök skapa det med kärlek och frid i ditt hjärta. Så vill du ha några idéer för att göra dina alldeles egna änglaskapelser? Den första idén är enkel. Du vet de där gem som är riktigt stora?