Gör S'Mores med en solugn!

Klä insidan av lådan med aluminiumfolie, limma igen den och gör den så slät som möjligt. Tejpa två lager plastfolie över öppningen du skar i locket – ett lager på toppen och ett lager på lockets undersida. Testa stickan du ska använda för att stötta upp locket. Du kan behöva använda tejp eller figur på ett annat sätt för att få pinnen att sitta kvar. Ställ in ugnen i direkt sol på en solig dag när utomhustemperaturen är minst 85 grader Fahrenheit. Stöd luckan öppen för att reflektera ljuset in i lådan. Du kommer förmodligen att behöva tejpa fast rekvisitan på plats. Värm ugnen i minst 30 minuter. Dela grahams kex på mitten för att göra rutor. Lägg fyra rutor i pajformen. Lägg en marshmallow på varje. Observera att till skillnad från de flesta recept har våra s'mores marshmallow UNDER chokladen. Det beror på att i solugnen tar det längre tid för marshmallow att smälta än chokladen. Placera pannan i den förvärmda solugnen. Stäng ugnslocket (delen med plastfolien på) ordentligt och stöt upp fliken för att reflektera solljuset in i lådan. Beroende på hur varm dagen är och hur direkt solljuset lyser på ugnen, tar det 30 till 60 minuter för marshmallows att bli squishy när du petar i dem. Öppna sedan ugnslocket och lägg en bit choklad (ungefär hälften av storleken på graham cracker square) ovanpå varje marshmallow. Placera en annan grahams-kex-ruta ovanpå chokladen. Tryck ner försiktigt för att krossa marshmallowen.

Bakade bönor, men inte som vi känner dem – trots alla berättelser om indianer som "skänker" idén till tidiga europeiska immigranter, finns det (ännu) inga bevis för att de kokar bönor på detta sätt, och Keith Stavely och Kathleen Fitzgeralds America's Founding Food antyder att "den omedelbara stamfadern" till denna New England-klassiker är mer sannolikt att ha varit en skinksmak från Gamla England. Oavsett sanning, men bönorna – och melassen som används för att smaksätta dem – gör detta till en obestridligt amerikansk rätt, och en användbar sådan för de puritaner som höll sabbaten helig, eftersom den kunde tillagas på en lördag och, enligt Eleanor Early's 1954 New England Cookbook, hämtad ur ugnen på söndagsmorgonen till frukost, innan de returnerades dit för att hålla värmen inför deras återkomst från kyrkan. Tanken är förvirrad att tänka på den kumulativa effekten av en sådan böntung kost på ett hushåll, men åtminstone dessa bakade bönor, söta från melass, syrliga med cidervinäger och rika på fläskfett, är mer av en balanserad måltid än vår egen. älskade turkosa burkar – snarare som en amerikansk cassoulet, faktiskt, och lika värdig din tid i köket.

Lägg sedan till innehåll i den visuella postredigeraren. Du kommer också att märka några extra alternativ i sidofältet som inläggsformat, kategorier och taggar. Du kan klicka på spara-knappen för att lagra ditt inlägg som ett utkast eller klicka på publicera-knappen för att göra det synligt på din webbplats. För mer detaljerade instruktioner om hur du använder alla dessa alternativ på inläggs- och sidredigeringsskärmar, se vår guide om hur du lägger till ett nytt inlägg i WordPress. Nu när du har skapat lite innehåll för din egen webbplats kommer du att kunna anpassa och sätta det hela i en snygg presentabel form för dina användare. Låt oss börja med att skapa en statisk förstasida (även känd som hemsida). Du måste besöka sidan Inställningar » Läsa i din WordPress admin-dashboard. Under alternativet "Framsidans visningar" klicka på den statiska framsidan och välj sedan "Sidor" som du skapade tidigare för dina hem- och bloggsidor.

Har du någonsin stannat upp och funderat på hur det skulle vara om vi inte kunde höra, vad vi skulle missa. Få av oss har faktiskt slutat. Tog sig tid att se hur livet skulle se ut utan våra öron. Vi tar vår hörsel för given, vi utgår från att vi alltid kommer att kunna här och det kommer aldrig att bli problem med våra öron. När något går fel med våra öron lider vi av att vi inte kan höra världen omkring oss och interagera fullt ut med samhället. Vi kan inte höra fåglarna kvittra eller vad personen på tv:n säger. Detta kan vara väldigt frustrerande att uthärda. När öronen inte kan göra sitt jobb ordentligt, då måste de andra sinnena ta upp gapet och vara mycket mer i samklang med världen.

Lär dig att koda och bygga det själv: Det här är det mest tidskrävande alternativet men du kommer att få en värdefull och efterfrågad färdighet att bygga dina egna appar eller få ett jobb som utvecklare. Om det här alternativet tilltalar dig, kolla in våra kostnadsfria resurser för att börja lära dig iOS-utveckling och hur du kommer igång. Anlita en frilansare: Om du är mer intresserad av affärssidan av saker och ting kan det inte vara ett klokt drag att investera tid för att lära sig koda. Investera istället pengar på att anlita någon för att bygga din app åt dig. Anlita ett apputvecklingsföretag: Skillnaden är att ett apputvecklingsföretag kommer att tillhandahålla rådgivning. Projektledningstjänster medan en frilansare ser till dig för att ge vägledning. Men att anställa ett företag kommer att kosta mycket mer än att arbeta med frilansare. Partner med en programmerare: Ett annat alternativ är att hitta en programmerare att samarbeta med. Problemet är att det verkligen är svårt att hitta en villig partner om du inte har en bevisad framgångsrik meritlista när det gäller att starta företag (eftersom så många människor letar efter tekniska partners).