Gör ett anpassat skrivbord, foto eller väggkalender

Börja med att välja ett kalenderformat från personliga väggkalendrar, stafflikalendrar, skrivbordskalendrar, kalendermusmattor, kalenderaffischer eller månadsplanerare. Välj sedan ditt datumintervall för din 2022-kalender. Du kan välja att börja i början av året eller välja ett anpassat sortiment som speglar dina behov. Ladda sedan upp foton till kalendermallarna och anpassa dem med utsmyckningar och anpassad text. När du använder vår kalendertillverkare är dina alternativ oändliga. Du kan ta bilderna du har på barnen från varje säsong, eller planera en speciell fotografering för att fånga deras lysande ansikten i temaögonblick för varje månad. Klä upp de små i snöprylar för januari, röda och rosa kläder med kärlekstema för februari och gröna tröjor och hattar för mars. Det är roligt att brainstorma bilder för varje månad för att göra en 2022-kalender som du kan se tillbaka på i många år framöver. När du skapar din egen kalender med Shutterflys online-kalendertillverkare kan du visa upp speciella datum, möten, födelsedagar och mer.

Alternativt slänger många grundare över bollen till HR-avdelningen. "Många grundare tror att det här är en HR-fråga. Så de ber HR att sätta ihop en presentation om att bygga en feedbackkultur eller göra 1:1s. Men många av de människor som är skeptiska till chefsutbildning till att börja med är skeptiska till HR som en funktion", säger Melissa. "Det är väldigt lätt att säga:" Jag är en ingenjörsledare eller en försäljningsledare. 2. Utbildar bara nya chefer. För organisationer som redan har implementerat en viss ledarskapsutbildning ser Raw Signal-folket många som lanserar utbildning bara för att nya chefer. "Detta lämnar hela mellan- och chefsskikten underutrustade", säger Johnathan. Ingen vill delta i ett avhjälpande program. Även om seniora personer är intresserade av lite mer utbildning, kommer de inte att gå med i ett program som är anpassat mot nya chefer. Med det i åtanke är chefsutbildning för alla nyckeln.

Det är en bra idé att titta utanför din egen målmarknad för att ta reda på om det finns något att lära av Amazon Associates som har fått arbeta i andra nischer – även de du tycker är tråkiga. Det här är ett bra sätt att lära sig att förbättra och bli mer kreativ. Om ditt webbseminarium till exempel handlar om billiga läsglasögon så garanterar du att du helt enkelt jobbar med att kommunicera och håller flytet. Använd webbplatsremsan: Amazon har skapat en arsenal full av verktyg som du kan använda för att skapa mer försäljning. Amazon Associate Site Strip är ett utmärkt verktyg som du kan använda för att söka efter produkter/sidor i hela Amazon. Det är ett bra sätt att sprida budskapet om en mängd olika produkter och sidor. Twitter fungerar bra med den här funktionen liksom widgets och dina aStores. Låt oss säga att du vill publicera en länk på Twitter; använd den här funktionen för att bygga en länk som enkelt skickas ut till ditt flöde och sedan när folk köper den produkten tjänar du en provision. Om du aldrig har arbetat med Amazon förut som medarbetare, är det dags nu. Och om du lägger ner lite arbete för att vara unik och kommer på dina egna försäljningsargument kommer folk att se att du skiljer dig från alla andra som säljer via systemet. Även om ditt ämne är relaterat till solglasögonläsare har du förmågan att producera ett mycket bättre webbseminarium.

Även om Python fyllde 30 år förra året (2021), har den bara under de senaste åren haft den stora explosionen av adoption, tillväxt och framåtblickande utveckling som vi har kommit att associera med språket. Många funktioner i Python har förblivit oförändrade sedan starten, men för varje år som går och varje ny upplaga av Python kommer nya sätt att göra saker och nya bibliotek som drar fördel av dessa framsteg. Så Python har sina gamla sätt och sina nya sätt. Naturligtvis är det vettigt att lära sig hur man arbetar med Python med hjälp av dess mest moderna och bekväma funktioner. Här kommer vi att köra ner de nyckelbegrepp du behöver förstå för att skriva modern Python 2022 – programvara som använder Pythons senaste och bästa idiom, koncept och möjligheter. Pythons nyligen introducerade syntax för typantydning tillåter linters och tredjepartskodkvalitetsverktyg att analysera din kod innan körning och att upptäcka eventuella fel innan de surrar ut.

Det är en bra idé att ställa in mer än en version av 2FA för att ge dig själv alternativ ifall du skulle förlora en. Att ha en lösenordshanterare är halva striden för att säkra din inloggningsinformation, men den andra hälften är att välja starka lösenord. Den goda nyheten är att det är mycket lättare att hantera lösenordshälsan (som vissa tjänster kallar det) med en lösenordshanterare. De flesta har en funktion som inte bara verifierar dina lösenords styrka, utan också kontrollerar att de inte har dykt upp i ett dataintrång. Om du hittar några webbplatsinloggningar som behöver uppdateras bör det gå snabbt att ändra dem, särskilt om du har installerat lösenordshanterarens webbläsartillägg. Så du körde en lösenordsgranskning (se ovan), och nu har du några lösenord att ersätta. Med vissa lösenordshanterare som LastPass och Dashlane kan denna syssla hanteras mycket snabbt, tack vare automatiserade lösenordsändringar.