Mängden tidsbesparingar varierar beroende på din tjänst, eftersom funktionen bara fungerar med webbplatser som stöds – vanligtvis mycket populära – men det är fortfarande en stor välsignelse när du snabbt försöker åtgärda dina svagaste punkter. Dataintrång är tyvärr en vanlig företeelse nuförtiden. Många lösenordshanterare erbjuder övervakning av all din data som upptäcks i ett intrång eller på den mörka webben, även om vissa bara skickar ut e-postvarningar till betalda användare. Om du redan betalar för en prenumeration, se till att du är registrerad för att få dessa aviseringar – de hjälper dig att agera snabbt om din information äventyras och du behöver ändra ditt lösenord. Inte alla lösenordshanterare erbjuder detta alternativ, men för de som gör det är den här funktionen väldigt praktisk. Livet händer ibland genom att skapa en nödkontakt ger dem tillgång till ditt konto för din (eller din dödsbos) vägnar. Detaljerna varierar mellan varje tjänst, så se till att läsa på hur det fungerar. Till exempel låter Bitwarden dig ge antingen visning eller fullständiga övertagandebehörigheter till en kontakt, medan LastPass gör en engångskopia av hela ditt valv och sparar det i en mapp på nödkontaktens konto.
1. Om du vill återställa alla platshållare för den valda bilden väljer du Återställ på fliken Hem i gruppen Bilder. 2. Skriv en unik och beskrivande titel på bilden. Placera en titel utanför bilden så att den blir osynlig men fortfarande kommer att röstas av skärmläsare. 1. På fliken Visa väljer du Zooma och sänker sedan zoomprocenten till cirka 50 % så att marginalerna utanför bilden syns. 2. Peka med musen mot kanten av platshållarrutan Titel så att pekaren blir en fyrhövdad rörelsepekare. 3. Dra titelplatshållaren uppåt eller nedåt. Släpp den sedan utanför rutschkanans gräns. Dra titelplatshållaren uppåt eller nedåt. Släpp den sedan utanför rutschkanans gräns. Använd tillgänglighetskontrollen och rutan Läsordning för att ställa in i vilken ordning skärmläsarna läser innehållet på bilden. När skärmläsaren läser den här bilden, läser den objekten i den ordning de är listade i rutan Läsordning.
Använd en appbyggare: Om du letar efter hur du skapar en app utan kodning är det här för dig. Det finns tjänster där ute där du kan få en app byggd genom att välja en mall och göra kosmetiska val för att ändra den. Vanligtvis tar dessa plattformar ut en månadsavgift för att hålla din app igång. Kolla in den här guiden för en lista över appbyggare. Köp en appmall och anpassa den (eller betala någon för): Med det här alternativet köper du färdigförpackad kod som innehåller kärnfunktionaliteten som du behöver (om du kan hitta en mall nära din appidé). Dessa mallar är vanligtvis en engångsavgift och då kan du antingen anlita en frilansare för att anpassa den eller lära dig lite programmering och anpassa den själv (Använd min guide om hur du kodar en app för nybörjare!). När din app väl är byggd är arbetet inte gjort! Det är dags att testa appen för buggar och fel.
Värm mjölken och grädden i en kastrull på medelvärme tills det precis börjar bubbla runt kanterna. Vispa under tiden ihop äggulorna i en separat skål. Vispa långsamt ner den varma mjölken i äggen, återställ sedan blandningen till medelhög värme och fortsätt att koka, rör försiktigt, tills den tjocknat efter din smak. Servera omedelbart eller kyl i upp till 3 dagar innan servering. För extra tjocklek, vispa upp 1 kopp tjock grädde och vänd ner i äggsmeten innan servering. Ännu rikare äggvita: Lek gärna med proportionerna mellan helmjölk och grädde, behåll 3 koppar totalt mejeri. Kraftig grädde kommer att göra din äggvita tjockare och krämigare. Boozy eggnog kommer också att fortsätta att tjockna i kylen när den åldras. Emma är tidigare redaktör för The Kitchn. En examen från Cambridge School for Culinary Arts. Hon är författare till True Brews och Brew Better Beer. Kolla in hennes hemsida för fler matlagningshistorier.