Ideje za romantične novogodišnje poklone za njega

Ocijeni tekst
(1 Glas)

Nova godina je pred vratima, a sigurno se mnoge od vas ovih dana u dilemi šta pokloniti suprugu/momku kao novogodišnji poklon. Verovatno ništa ne može zaseniti romantičnu večeru iznenađenja uz dobar šampanjac i domaće kolačiće, ali ruku na srce, mnoge od nas nisu u stanju ovu ideju sprovesti u delo, što zbog toga da je celi proces pripreme teško držati u tajnosti, što zbog toga što jednostavno nemamo gde pripremiti večeru iznenađenja. Stoga vam u nastavku donosim par ideja za novogodišnje poklone za vašu snažniju polovinu, kojima ćete učiniti posebnu noć u godini još posebnijom.

Čokoladna torta sa posvetom                                                                                                       

Iznenadite svog dragog svima dragom čokoladnom tortom i, naravno, ne zaboravite posvetu. Bilo da je reč o vašem posebnom datumu, imenima, citatu, tekstu vaše ili njegove omiljene pesme ili, pak, grbu fudbalskog kluba za koji navija, sigurno ćete mu izmamiti osmeh na lice.

download

Kutija čokoladica

I naravno, opet čokolada. Čokoladu volimo svi, ili skoro svi. Kutijanjegovih omiljenih čokoladica sa ručno napisanom posvetom je uvek dobar izbor.

box-of-chocolates.5960502 std

CD sa miksom pesama koje slušate zajedno

Pesma uz koju ste prvi put plesali, pesma uz koju vas je zaprosio, pesma koju zajednički volite, plus sve one koje vas podsećaju na njega i njega na vas.

1486417 f520

Uramljena slika sa posvetom

Možda zvuči otrcano, ali uramljena slika sa posvetom je nešto čemu se svi obradujemo. Izaberite najlepšu fotografisanu uspomenu iz prethodne godine i stavite je u ram (koji možete i lično dekorisati).

dkgjsdčkpdsgbsdb

Knjiga

Poklonite mu omiljenu knjigu ili onu koju je oduvek želio. Čak i ako vaš dragi ne voli čitati, postoje štiva koja će mu biti zanimljiva. Poklonite mu biografiju njegovog omiljenog sportiste, knjigu o „uradi sam“ poslovima ili knjigu o automobilizmu. I, naravno, ne zaboravite posvetu.

 gift-books1

Sigurno ste primetili da se reč „posveta“ provlači kroz svaki od navedenih predloga. Naravno, s razlogom. Novogodišnja noć je posebna baš po tome što osobama koje najviše volite dajete do znanja da ste sretni što su dio vašeg života. U bunilu svakodnevnice, često potiskujemo osećanja, a novogodišnja noć je idealna prilika da ih na njih podsetite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Poljednji put uređeno četvrtak, 26 decembar 2013 21:22

Pratite nas i na Fejsu