Kako sami da napravite „dupli“ šal

Ocijeni tekst
(1 Glas)

Šal je modni detalj koji zasigurno utiče na cjelokupni utisak, a sa njim odjevne kombinacije mogu idealno da se upotpune. Kako je još uvijek hladno vrijeme, i kako šal možemo da nosimo dugi period, tako će ovaj prijedlog biti dobra ideja da uz malo truda osvježite svoj stil.

„Dupli“ šal podrazumijeva da imate dva šala u različitim bojama, što olakšava i kombinovanje sa odjećom, a najbolje da birate boje koje je jednostavno kombinovati sa drugim bojama, poput crne, bijele, bež, sive, i sl, ilio jednostavno, u skladu sa sopstvenim stilom. Ovom idejom možete da obradujete i prijatelje i svoje najdraže, tako što ćete u samo osam minuta napraviti originalan dekorativni odjevni predmet. Isto tako, ovim jednostavnim postupkom možete da ostvarite brzo spremanje za iznenadni izlazak, a da pritom izgledate veoma elegentno, originalno i drugačije. 

sal

 

Poljednji put uređeno utorak, 30 novembar 1999 00:00

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu