Čarobna maska za rast i njegu noktiju

Ocijeni tekst
(1 Glas)

 

Svi smo veoma često u potrazi za jednostavnim i brzim načinom koji može da nam pomogne kada je u pitanju naše zdravlje, ali i ljepota. Maslinovo ulje dokazano djeluje blagotvorno i ljekovito kada je u pitanju ljudsko zdravlje, a ovo još jedan od primjera koji to potvrđuje.

Maslinovo ulje je podjednako dobro za kosu, kožu i nokte, a gotovo da ne postoji proizvod namijenjen ovoj svrsi, a da ne sadrži maslinovo ulje, bez obzira da li su proizvedeni u industriji ili kućnoj izradi. Kako ne biste trošili novac na skupe proizvode, dovoljno je izdvojite malo vremena i napravite sebi čarobnu smjesu koja će vam pomoći da vaši nokti narastu nevjerovatno brzo i u kratkom vremenskom periodu. 

nokti1

 

Za čarobnu smjesu neophodno je sljedeće:

  • Maslinovo ulje
  • sok od iscijeđene narandže
  • bijeli luk

nokti 3

 

U jednu posudu stavite narandžin sok i izgnječen bijeli luk. U ovoj smjesi držite nokte 10 minuta.

U drugu posudu naspite malo maslinovog ulja. U maslinovom ulju potom držite nokte 5 minuta.

Ovaj proces treba da se ponavlja dva puta sedmično u jednom određenom periodu, a nakon toga vidjećete izuzetne rezultate. 

nokti2

Poljednji put uređeno petak, 23 januar 2015 09:28

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu