Staklo i ogledala kao ukras stambenog prostora

Ocijeni tekst
(0 glasova)

 

Ako volite ogledala i staklo, a želite ovog proljeća da unesete nešto u vaš dom, onda će to biti veoma jednostavno. Uz malo volje i truda, a pritom i uz nevelik budžet, sami možete da napravite izuzetno osvježenje. Mi vam dajemo prijedloge, a vi ih naravno možete upotpuniti i sopstvenim, i svemu dati lični pečat.

ogl8

 Ormarić u staklu

Za realizaciju ove ideje neophodan vam je stari ormarić, koji ako nemate možete sigurno da nađete i dobijete besplatno, a tako rasteretite i nečiji prostor za odlaganje. Pored toga, danas sigurno gotovo u svakom gradu postoje i mjesta gdje možete da kupite polovan stari namještaj za koji nećete morati da izdvojite mnogo novca. Pored ormarića, za ovo vam je još potreban srebrni sprej za namještaj, staklo i ljepilo. Cijeli postupak možete da pratite u sljedećim fotografijama, a ako negdje i zapnete, sigurno uvijek možete potražiti pomoć nekoga ko je u stručan u ovakvim poslovima.

ormar 1

ormar 2

ormar 3

ormar 4

ormar 5

ormar 6

ormar 7

 Ogledala raznih oblika

Setove malih ogledala možete da nađete u svakoj bolje opremljenoj trgovini, a ono što je prednost jeste da ogledala iz seta možete kombinovati kako želite i raspoređivati ih na zidu prema prostoru, ukusu, i sl. Ogledala su odlična za popunjavanje velikih praznina na zidovima, kada je u pitanju veći stambeni prostor, ali isto tako i izuzetna kada je u pitanju postizanje vizuelno većeg prostora koji je mali i skučen.

Pogledajte neke ideje.

ogl

 

ogl1

ogl3

 ogl4

ogl5

ogl6

ogl7


 

 

Poljednji put uređeno utorak, 28 april 2015 08:24

Marshall

Marshall

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu