Saksija od ukrasnih kamenčića

Ocijeni tekst
(6 glasova)

 

saksLjeto je skoro u zraku, a sunčani i vedri dani rađaju i nove ideje za uljepšavanje životnog prostora. Evo jedna jednostavna ideja koju ćete realizovati uzminimalan budžet. Sigurno u kući imate saksiju koju ne koristite ili je ostala prazna od prošle godine, ako i nemate, možete da je kupite po veoma niskoj cijeni. Za njeno ukrašavanje neophodno Vam je još i ljepilo za pločice,kao i sami ukrasni kamenčići. Izbor oblika i boje, prilagodićete naravno, sopstvenom ukusu i Vašem životnom prostoru. Kada je upitanju izbor kamenčića, oni mogu da se kupe u raznim bojama i oblicima, ali isto tako u ovom slučaju može Vam poslužiti i morsko ili obično kamenje.

 

 

Postupak izgleda ovako:

1. Prvo pripremite ljepilo, koje ćete u posudi izmiješati sa vodom do gustine koju možete nanijeti na saksiju

saksija 1

2. Kamenčiće potom odmah stavljajte na ljepilo koje ste nanijeli na saksiju

kamenje

3. Ostavite saksiju da se potpuno osuši do upotrebe

over saks

Postupak je, dakle, veoma jednostavan, a saksija od ukrasnih kamenčića zbog svog nenametljivog izgleda prilagodljiva svakom ambijentu. Ostaje Vam još da odaberete cvijeće i uživate u suncu i pogledu na nešto što ste sami napravili!

 saks hej

                               

Poljednji put uređeno nedelja, 01 februar 2015 18:06

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu