Kako napraviti nameštaj od YTONG univerzalnih ploča

Ocijeni tekst
(7 glasova)

Oduševljenje enterijerima iz časopisa ili sa web stranica, veoma često u nama rađa razne ideje kojima možemo da upotpunimo i iskoristimo životni prostor. Iako je za to neophodno planiranje budžete, ali i preuzimanje rizika, YTONG Univerzalne ploče za ovakve ideje odlično su rešenje. Ujedno, mogućnosti za oblikovanje sa ovim materijalom su neiscrpne, tako da otklonite svaku sumnju u moguću pogrešku.

yt

YTONG ploče su male debljine, a velike površine, pa su idealne za završne radove u enterijerima, a najčešće se koriste za oblaganje kada, tuš kabina, za zatvaranje kanala za instalacije, zatvaranje otvora, zaštitu hidroizolacije, ali i u dekorativne svrhe, i realizaciju bilo kakve osmišljene ideje. Ove ploče se seku lakše nego drvo, a veoma lako se i lepe, što je dovoljan uslov za jednostavno pravljenje bilo kakvog predmeta.

Prednosti YTONG Univerzalnih ploča:

  • Jednostavno se oblikuju, brzo i lako obrađuju struganjem testerom
  • Primenjuju se u oblogama raznih oblika
  • Obezbeđuju brzu, preciznu i laku gradnju
  • Veoma su lagane i fleksibilne
  • Otporne sun a vlagu
  • Mogu direktno da se lepe na keramičke pločice
  • Predstavljaju vatro-otporan materijal

yt1

 Ytong Univerzalne ploče su primenjive u svakom mogućem smislu, pa tako ne postoji ideja koju uz njih ne možete realizovati. Dovoljno je samo da budete kreativni i uz malo truda napravite komad nameštaja koji želite.

Ytong je materijal koji je zbog svojih osobina veoma pogodan za oblikovanje, pa tako ništa ne predstavlja prepreku da u konačnici dobijete proizvod koji ste baš tako zamislili.

Ytong malter ima veliku pričvrsnu moć, pa je dovoljno da nanesete sasvim tanki sloj, a da se tako obezbedi jednostavno i trajno sastavljanje.

Na kraju izaberite boju kojom želite da obojite ili dekorišete svoj unikatni element u enterijeru koji će zasigurno ostaviti fantastičan utisak.

yt2 

 

 

Poljednji put uređeno utorak, 30 novembar 1999 00:00

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu