Transformacija koja će vas oboriti s nogu!

Ocijeni tekst
(1 Glas)

Pogledajte zadivljujuće transformacije. “ S obzirom koliko toga imam i koliko ga često koristim, pomislila sam da je dobro da se napravi nešto da sve to drži”.

U narednom tekstu u tri jednostavna koraka, malo truda i materijala, od vašeg dotrajalog okvira za slike možete napraviti moderan organizator.

Pakovanje poklona trebalo bi da bude zabavan zadatak, ali ako u vašem ormaru ili mjestu gdje držite papir i ostali materijal za pakovanje ne vlada red, to može da bude prilično frustrirajući posao. Bilo da koristite obični papir, standardne ukrase ili neke neobične i drugačije, ako ih ne rasporedite i ne posložite kako treba, sve zalihe mogu da završe kao zbrkana i pogužvana gomila.

Ipak, za sve postoji rješenje, ali kreativnost je ipak ključna. Uz malo ljepila i malo boje napravite sami elegantni ručno izrađeni – organizator koji visi na zidu kao uramljena slika!

“ S obzirom koliko imam rolni ukrasnog papira imam i koliko ga često koristim, pomislila sam da je dobro da se napravi nešto da sve to drži”.

 

Potrebno:

Veliki okvir, kuke, šipke ili letvice, lak (u spreju), bušilica, tiple, metar, olovka.

Postupak:

Nakon što ste prikupili materijal, prvi korak je uveseljavanje starih kadrova.Ukoliko vam se ne sviđa izgled vašeg starog rama, onda prvo poradite na njemu. Dekorišite ga po sopstvenom izboru. Potom jednostavno označite mjesto na kojem želite da budu tiple. Na ramu izbušite mjesta za kukice, sa razmacima koji vam odgovaraju, ili kao na slici ispod. Kada su sve kukice postavljene na ramu, a boja suha, provucite letvice ili šipkice kroz ukrasni papir (papir za pakovanje), te ih postavite na ram.

Osim što je funkcionalna ova sjajna transformacija je dekorativna, jer foto okvir postaje jedinstven predmet na kojem jednostavno možete da organizujete svoj ukrasni papir.


ram

ram1

ram2

ram3

ram4

ram5

ram6

ram7

ram9

ram10

ram12

Poljednji put uređeno utorak, 30 novembar 1999 00:00

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu