Svijećnjak od betona

Ocijeni tekst
(0 glasova)

Da li ste raspoloženi za kreativne ideje? Ako Vam se dopada minimalistički stil i moderan izgled, uz malo kreativnosti, truda i vremena, ostvarićete ovu ideju i upotpuniti Vaš stambeni prostor ovim dekorativnim detaljem. 

svijećnjak naslovna

 

Za ostvarivanje ove ideje neophodno Vam je sljedeće:

 3 plastične čaše

1 plastična posuda u koju ćete sipati beton

dekorativno kamenje ili drugi ukrasi po želji

svijećnjak

 

Postupak:

U samo četiri jednostavna koraka doći ćete brzo i jednostavno do ovog izuzetnog dekorativnog svijećnjaka. Napravite betonsku smjesu prema uputsvu, zatim beton sipajte u plastičnu posudu, te stavite plastične čaše u posudu tako što ih ravnomjerno rasporedite. Pričekajte 10 – 15 minuta, te uklonite plastičnu posudu i čaše. Svijećnjak možete da ukrasite dekorativnim kamenjem, lomljenom ciglom, lomljenim granitom i slično, iako je i bez bilo kakvih ukrasa lijep.

svijećnjak 1

 

Preostaje još da svijećnjaku od betona nađete mjesto, pripremite ukusnu večeru i uživate u ostvarivanju svojih ideja. Ne zaboravite da upalite svijeću...

svijećnjak 2

Poljednji put uređeno nedelja, 01 februar 2015 17:51

Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu