Veze & Porodica

Veze & Porodica

Kako oprostiti prevaru

prevara aferaZaista nije lako oprostiti prevaru. Oprost je veliki korak i veoma važan korak u ljubavnom životu. Poslušajte svoje srce i odlučite da li je vrijeme da prekinete vezu ili da oprostite. Da li tu osobu još uvijek volite? I ono najvažnije, da li vas ta osoba još uvijek zaslužuje?

Kako naučiti flertovati - Vodič za flertovanje

flertovanjeUkoliko želite zainteresovati nekoga da izađe sa vama, morate prvo naučiti kako flertovati. Većina nas se plaši flertovanja i na taj korak se ne usuđuje tako lako. Međutim, kada vam se sviđa neko, morate naučiti kako flertovati, kako ne biste ostali praznih ruku. U nastavku možete pronaći nekoliko smjernica kako da naučite flertovati i osvojite osobu koja vam se sviđa.

Kako prići djevojci

kako prici devojciU filmovima, muškarac primjećuje djevojku za drugim stolom, pogledi im se susreću, on joj prilazi i uskoro njih dvoje sjede na piću i opušteno razgovaraju. U stvarnosti, ovakav scenario je rijedak, većini muškaraca prilazak djevojci koja im se sviđa praćen je nevozom, smnjom u sebe, a nerijetko i strahom.

Kako izabrati savršen poklon za djevojku

poklon za njuOdgovarajućim poklonom pokazujete da vam je usitinu stalno do osobe, jer kupovinom istog uzimate u obzir ono što ona najviše voli. U tekstu možete pronaći nekoliko, nadamo se korisnih savjeta, koji će vam pomoći u pronalaženju savršenog poklona.

Kako otkriti da li vas partner vara?

prevara preljubaUkoliko sumnjate da vas partner vara, onda je vaša veza vjerovatno na tankom ledu. Međutim, bez pravih dokaza ne možete optužiti za nevjeru. Slijedi par savjeta pomoću kojih možete riješiti svoje dileme:

5 razloga za svađe u braku iz finansijskih razloga i kako ih riješiti

svadje u brakuČesto upravo finansijski razlozi mogu da budu uzorok čestih rasprava i svađa u braku ili drugim zajednicama. Evo nekoliko praktičnih savjeta koji vam mogu biti od koristi da te probleme riješite.

Kako napraviti porodično stablo

porodicno stabloSaznati porijeklo i porodičnu istoriju svojih predaka oduvijek je budilo veliko interesovanje u čovjeku. Porodica i njen uticaj imaju ogroman značaj na psihički razvoj mlade osobe. Taj značaj, ipak, nije samo vezan kod osoba u razvoju, već je bitan za svakoga ko želi odrediti svoje mjesto u svjetskoj populaciji. Ovih dana naša planeta ispunila se sedmomilijarditim stanovnikom i takav podatak o broju ljudi u svijetu pokazuje i onu drugu stranu, nesumnjivu povezanost krvim vezama.

Govor tela ili kako pročitati muškarca

procitati_muskarcaDa li ste znale da govor tela čini 55% naše komunikacije sa drugima? Pokreti koje pravimo nesvesno, govore mnogo o našem emocionalnom i mentalnom stanju. I muškarci i žene komuniciraju neverbalno. Govor tela je jedan oblik neverbalne komunikacije koja može da Vam pomogne da bolje razumete ljude i ono što pokušavaju da Vam kažu. Pomoći ćemo Vam da detektujete ’’govor tela’’ muškarca sa kojim izlazite na prvi sastanak.

Kako osvojiti devojku

zavodnikMnogi muškarci ne znaju kako da priđu devojci, da je zainteresuju i ostave dobar utisak. U stanju su da danima izlaze u jedan te isti kafić, restoran ili noćni klub ne bi li samo gledali devojku u koju su zaljubljeni a kada dođe trenutak da joj priđu, uhvati ih napad panike i odmah beže. Nasuprot njima tu su ’’srcelomci’’ kojima osvajanje žena uvek ide od ruke. Njima je dovoljno samo da se pojave i već su okruženi ženama koje ih čežnjivo gledaju i upijaju svaku njihovu reč. Ako imate problem sa pristupom i ne znate kako da osvojite ženu svog života, ne brinite. Pročitajte naše savete i postanite ’’srcelomac’’ za nekoliko minuta.

Kako osvojiti muškarca

osvojiti_muskarcaŽene dobro znaju da, ako, žele da osvoje muškarca, moraju se izdvojiti iz gomile drugih i skrenuti pažnju na sebe. Nije ni malo lak zadatak naterati muškarca da Vas primeti i zaljubi se do ušiju u Vas. Morate pronaći pravi način. Morate imati na umu nekoliko stvari pre nego što krenete u ‘’napad.’’

Kako isplanirati putovanje na more sa bebom

beba_se_kupa_na_moruLjeto je već uveliko zagrijalo asfalte, dvorišta, parkove i svu vašu okolinu. Iako imate malu bebu želite na odmor, da bi na nekom ljepšem mjestu uživali u blagodetima ljeta. Ukoliko ste se odlučili za odlazak na more potrebno vam je malo više planiranja da bi odmor bio uspješniji. Naravno i mnogo strpljenja i nade da će vam se planovi ostvariti.

Kako otkriti da li je tip za izbegavanje?

metroseksualac-498Evo sada 10 konkretnih primjera koje kada uočite kod muškarca, bježite glavom bez obzira.

Strana 2 od 2

Pratite nas i na Fejsu