Praznici & Proslave

Praznici & Proslave

Praznici i proslave su različiti širom planete. Ovdje možete naći savjete o tome kako pripremiti proslavu bez problema i stresa...

Savijanje salveta - Kako saviti salvetu - oblik kravate

savijanje_salveta_oblik_kravate_0Sada vaši gosti mogu da čiste hranu sa svojih skupih kravata sa našim jeftinim salvetama savijenim u oblik kravate. Zar nije to nešto posebno? Da bi ovo ostvarili morate imati dobru peglu i naravno strpljenja. Zapamtite: što je duža salveta to će i kravata biti veća. Uvježbajte ovu tehniku i napravite originalne i zanimljive dekoracije za sto. 

Dekoracija za sto - Savijanje salveta, ukrašavanje vinskih čaša

savijanje_salveta0

Dolaze nam praznici, a sa njima i obilne trpeze svečane večere, ručkovi itd. Mnogi , pored toga što žele da hrana bude ukusna, žele da praznični stolovi izgledaju lijepo i da budu sa ukusom dekorisani.

Kako se pristojno ponašati na slavi

slavski_kolacSrbi pravoslavne vjeroispovijesti su jedini narod koji slavi slavu, praznik religijskog karaktera koji postoji već vijekovima. Kako otići na slavu u koje sve običaje možete vidjeti, te kako se nositi sa slavskom raskošnom trpezom i obiljem alkoholnog pića možete pročitati u ovom članku.

Strana 2 od 2

Pratite nas i na Fejsu