Moda stil i lična njega

Moda stil i lična njega

Radite na sebi. Želite originalan i moderan izgled. Ovje možete pronaći mnoštvo ideja koje možete sprovesti sami.

Klizne naušnice

nauniceNositi na sebi nešto od nakita za svaku žensku osobu je neprocjenljivo. Pogotovo kada se radi o nakitu unikatne i još uz to ručne izrade, zadovoljstvu i sreći nema kraja. Posjedovati nakit jedinstvenog dizajna, kvaliteta i oblika koji uz sve to najbolje odgovaraju i  ličnom senzibilitetu doprinjeće samopouzdanju, širem osmjehu i , jednostavno, neopisivoj toplini oko vas.

Kana i njena primjena na tijelo

 

kanaOd davnina čovjek je imao potrebu da ukrašava svoje tijelo i nalazio je razne načina iz prirode uz čiju pomoć je ostvario zamišljene želje. Najčešće su žene u Africi i Aziji koristile listove kane(hene) tako što su je prvo obrađivali stvarajući prirodnu materiju za farbanje kose, tijela. Najbolje od kane jeste to što je potpuno bezopasna po ljudsko zdravlje, a uz sve to savršen kozmetički proizvod kada je u pitanju oslikavanja tijela.

Frizura sa pletenicama

slAko ste u posljednje vrijeme listali modne časopise ili otvorili po neku modnu stranicu na internetu onda sigurno znate da su pletenice pravi hit. Nose ih djevojčice, djevojke i ozbiljne žene. Savršen su izbor u svakoj prilici a svakako su i praktične. Postoje različiti načini pravljenja pletenica ali one klasične koje smo naučile praviti još kao djevojčice, uglavnom praovladavaju u modnom svijetu a lako se i uklapaju u svaku frizuru.

 

Kako napraviti svečanu frizuru

pundjicaPozvani ste na neku važnu svečanost, prijem, rođendan ili vjenčanje. Želite imati lijepu firzuru ali nemate mnogo vremena. Novac ste potrošili na novi par cipela i nemate za frizera. Nema mjesta panici. Nećemo vam dopustiti da za tako važnu svečanost budete bez frizure. Nekoliko poteza i imaćete odličnu frizuricu za svaku priliku.

Kako izabrati najbolji balzam za usne

balzam za usneNa tržištu danas postoji na stotine različitih balzama za usne. Ovaj preparat se koristi bez obzira na to koje je godišnje doba ili doba dana u pitanju. Međutim, postavlja se pitanje kako u moru balzama za usne izabrati baš onaj najbolji.

Problem masne kose - savjeti i rješenja

masna kosaImate problem sa masnom kosom. Dosadilo vam je stalni obilazak kozmetičkih radnji u potrazi za adekvatnom pomoći kako bi riješili problem sa vašom kosom.

Lakiranje noktiju - kako da lak duže traje

lakiranje noktijuKako bi lak bio što postojaniji i uredno namazan potrebno je samo nekoliko više minuta brige nego što to inače odvajamo.

Opadanje kose - uzroci i rješenja na prirodnoj bazi

opadanje koseSvakoj ženi mjerilo dobrog izgleda prvenstveno započinje od pogleda na frizuru, pa tek onda na ostale stvari. Kod muškaraca to mjesto vjerovatno zauzimaju neke druge stvari, ali im frizura svakako nije nebitna činjenica.

Kako napraviti melem za usne

melem za usneČesto se dešava da su vam ispucale usne tokom ovih zimskih dana, hladnih vjetrova, toplog vazduha u domu, ali još uvijek ne možete naći adekvatan melem ili grožđanu mast za ovu čestu boljku.

Kako napraviti lokne

kovrdje merlin monroHladni dani donose posebno velikog „ neprijatelja“ ženskih frizura. Oh da, njegovo cijenjeno ime je vlažnost vazduha. Dok krijem razbarušenu i naelektrisanu kosu pod kapom, posmatram radnicu za kasom. Kovrdže joj se prelivaju i utapaju u svilene valove, a ja samo pomišljam toga trenutka: kako li je lijepo imati ovakvu kosu. Hm! Da li je to samo plod genetike? Kako sam sebi napraviti lokne koje će izgledi poput prirodnih?

Prirodne kreme za lice

prirodne kreme za liceKada bi ste sabrali sav novac koji ste do sada potrošili na kreme, preparate i kozmetičke tretmane , došli bi ste do neverovatnog saznanja da ste mogli kupiti jedan solidan automobil. Bar bi ste imali šta da vozite i bili bi zadovoljniji a samim tim bi vam i lice bilo lepše. Ovako nemate ni auto a ni lice kakvo ste hteli, uzalud ste verovali prodavačicama u parfimeriji i kozmetičarkama koje su vas naučile da ponavljate gde god stignete, njihovu mudrost ’’Što skuplje to bolje’’.

Kreme i sredstva u borbi protiv celulita

protiv_celulitaCelulit je zakleti neprijatelj svake žene. Napada i mršave i gojazne bez izuzetka. Mnogi ga zovu i ’’pomorandžina kora’’ zbog neverovatne sličnosti sa spoljašnjošću ovog ukusnog južnog voća. Ali imati celulit nije ni malo ’’slatko i ukusno.’’ Celulit je medicinskim rečnikom objašnjeno, hronično oboljenje vezivnog tkiva a najveći krivci za ove degenerativne promene na koži su hormon estrogen i genetika.

Strana 4 od 5

Pratite nas i na Fejsu