Kuća & Vrt

Kuća & Vrt

Kuća & Vrt

Koliko je samo stvari koje možete uraditi sami na vašoj kući ili u vašem vrtu? POgledajte šta vam nudimo u ovoj kategoriji.

Kako napraviti nameštaj od YTONG univerzalnih ploča

mult2Oduševljenje enterijerima iz časopisa ili sa web stranica, veoma često u nama rađa razne ideje kojima možemo da upotpunimo i iskoristimo životni prostor. Iako je za to neophodno planiranje budžete, ali i preuzimanje rizika, YTONG Univerzalne ploče za ovakve ideje odlično su rešenje. Ujedno, mogućnosti za oblikovanje sa ovim materijalom su neiscrpne, tako da otklonite svaku sumnju u moguću pogrešku.

Kako urediti vrt od starih guma

sakOvim jednostavnim postupkom, kojim pritom rješavate i otpad koji sigurno negdje smeta, možete da uredite sopstveni vrt koji će biti originalan i drugačiji. Dovoljno je da zavirite u podrume, garaže i mjesta koja služe kao ostave, i da pronađete predmete koje možete da preoblikujete u najlojepše dekorativne i praktične predmete.

Kako upakovati stvari za selidbu

selIstraživanja na polju psihologije dokazala su da selidbe zauzimaju treće mjesto po stresu, pa je veoma bitno da se ovaj događaj olakša i prođe uz što manje komplikacija koje bi dodatno mogle negativno da utiču na pojedinca. Neki sretnici nikad ne dožive preseljenje, dok drugi ovome budu izloženi i više puta, pa se danas, u životu savremenog čovjeka, javljaju mnoge agencije kako bi ovo olakšale, te poštedile porodicu, pojedinca, i sl, bar onog praktičnog dijela.

Kako do jeftinog vikend objekta

gradnja 1Ako imate parče zemlje na periferiji ili ste odlučili da isto kupite, a pritom ne možete da izdvojite novac za izgradnju bilo kakvog objekta, vikendice i sl, mi ćemo vam ponuditi nekoliko primjera na kojima ćete se uvjeriti da gradnja ne mora da košta mnogo.

Staklo i ogledala kao ukras stambenog prostora

ogl2Ako volite ogledala i staklo, a želite ovog proljeća da unesete nešto u vaš dom, onda će to biti veoma jednostavno. Uz malo volje i truda, a pritom i uz nevelik budžet, sami možete da napravite izuzetno osvježenje. Mi vam dajemo prijedloge, a vi ih naravno možete upotpuniti i sopstvenim, i svemu dati lični pečat.

Kako saditi sadnice voća

sadnja1Svako ko ima dvorište, makar i sa minimalnim prostorom, može da zasadi makar jednu voćku koja će za nekoliko godina biti korisna iz više razloga. Nagradiće nas pored hladovine divnim i zdravim plodovima, a i dugogodišnjim rađanje u čemu mogu da uživaju i generacije poslije. 

Kako posaditi i uzgajati začinsko bilje u kući

zacinsko-bilje-naslovStiglo je proljeće i vrijeme za sadnju, pa je tako pravi trenutak da i vi izaberete šta će vam biti najpotrebnije u kući, i nadohvat ruke kada spremate i kuhate. Kada je u pitanju začinsko bilje, tada treba da se vodite mišlju da je „manje više“, jer ne treba da pretjerujete ni sa količinom, niti sa vrstama, osim, naravno, ako za to nemate adekvatne uslove u smislu prostora. Dakle, naš savjet je da posadite manji broj začina koji su vam najpotrebniji, te da količina bude srazmjerna onome što ćete moći da potrošite. 

Kako vizuelno povećati mali prostor

mali stanAko i Vi kao i mnogi danas imate mali stan, a želite da maksimalno iskoristite prostor i vizuelno postignete da izgleda veći unoseći male promjene, pratite naš tekst i savjete. 

Kuhinje - trendovi u 2014.

kuhinja 8Kuhinja kao prostor koji u svojoj osnovnoj namjeni ima pripremanje hrane, i dalje se drži te ključne ideje, ali dizajniranje kuhinjskog prostora, namještaja i uređaja, tu ideju proširuju kako filozofski, tako i praktično. Njena koncepcija dobija jednu novu dimenziju u kojoj se obogaćuju sadržaji, a ujedno dobija na jednostavnosti, funkcionalnosti i praktičnosti.

Kako iskoristiti talog od kafe

kafaSigurno je da mnogi od Vas svakodnevno prave domaću crnu kafu i da prilikom pranja posuđa stavljate se pred dilemu - šta sa talogom od kafe?

Luster u industrijskom stilu

lustRasvjeta je veoma bitan element u prostoru. U skladu sa namjenom prostorije, upotrebljava se i intenzitet svjetla. Kako je pored toga bitno da zadovolje i estetski kriterijum, tako se rasvjeta prilagođava raličitim stilovima i dizajnu enterijera.

Kako iskoristiti palete

naslovna paletePalete od drveta nam pružaju mogućnost da ih iskoristimo na na bezbroj načina. Lako su dostupne, a jednostavnim postupkom mogu poslužiti kao mjesto za sjedenje, sto, polica, i još mnogo toga.

Strana 1 od 5

Pratite nas i na Fejsu