Edukacija

Edukacija

Kako poboljšati kvalitet sna

 

670px-Sleep-Better-Step-3Kvalitetan noćni san ključan je za naše zdravlje.  On daje našem tijelu neophodno vrijeme i energiju, kako bi se oporavilo od stresa i pomaže nam da ostanemo fokusirani tokom cijelog dana. Evo par savjeta za što kvalitetniji san.

Kako postati snažna i nezavisna žena

zenaČinjenica je da mnogi pogrešno poistovjećuju pojam feminizma sa pojmom snažne i nezavisne žene. Biti snažna i nezavisna žena znači predstaviti sebe u najboljem svjetlu, bez obzira na vaš karakter i bez pritiska i pokušaja da se uklopite u određeni obrazac i kalup koji vam je nametnut, samo zato sto ste žena. U nastavku koji slijedi pročitajte nekoliko savjeta koji će vas naučiti kako da budete ono što jeste, bez pritiska od određenih stereotipa koje nam je društvo nametnulo.

Kako voleti sebe – 7 stavova koje morate prihvatiti

tiSigurna sam da nisam ni prva ni poslednja osoba koja je nekad naivno smatrala da ću zaista zavoleti sebe onda kada sve u mom životu bude kako treba i kada ispunim sve svoje zacrtane ciljeve. Naravno, sazrevanje nas uči kako je ovakav način razmišljanja potpuno pogrešan i malo reći naivan i kako, zapravo, nikada nismo potpuno zadovoljni svojim životom i kako uvek ima nešto što nam fali.

Kako izabrati odgovarajući kondom – veličinu, materijal i okus

kondomKondomi dolaze u najrazličitijim veličinama, oblicima, materijalima i okusima. Kako izabrati pravi? Dragi momci, ovaj članak je samo za vas.

Skijanje, tipovi skija i kako odabrati prave skije

skijanje2Oni koji vole da skijaju kažu da se ništa ne može porediti sa skijanjem. Vjetar u lice. Nevjerovatne brzine koje skijašu postižu. Zrak i akrobacije. Samo vi, komad plastike i snijeg. Čarolija. Tako barem kažu skijaši. Za one koji nikada nisu skijali, poput mene, skijanje je tip rekreacije (ili sporta) koji tjera strah u kosti.

Kako razvedriti nekoga ko je tužan

placSvi smo ponekad tužni. Razvedriti nekoga znači saslušati ga, suosjećati sa onim kroz što osoba prolazi i pomoći, po mogućnosti. Evo kako nekoliko savjeta kako razvedriti tužnu osobu.

Kako radi navigacija

gpsOvo je članak za sve one koji žele znati nešto više o tome kako radi navigacija. Naime, GPS je prvi svetski satelitski navigacijski sistem. Razvijen je od strane američkog Ministarstva Odbrane.

Kako odrediti strane svijeta bez kompasa

kompasBez obzira da li neobavezno šetate šumom, lovite ili planinarite, uvijek vam se možete desiti da se dezorijentišete. Naravno, najlakše ćete se orijentirati pomoću kompasa, ali, čak i bez njega, postoje načini da odredite strane svijeta i orijentišete se u prirodi.

Kako uviti kosu peglom

kosa 8Uz malo prakse, uvijanjem kose peglom možete napraviti prelepe kovrče. I zaista, običnom peglom, predviđenom za ravnanje kose, možete uviti vašu kosu. Da skratim priču, u nastavku vam donosim detaljno objašnjene kako da to uradite.

Kako predstaviti sebe

slikajjjRecimo da idete na važan razgovor na posao ili da prisustvujete važnom socijalnom događaju, na kojem će svi biti maksimalno sređeni i uglađeni. Ono što je najvažnije u oba slučaja je znati predstaviti sebe u najboljem svetlu i ostaviti dobar dojam.

Kako raditi na sebi i poboljšati svoj život

slika 1345Zaista postoje načini da poboljšate svoj život, radeći na sebi. Međutim, za promenu su bitne tri stvari – volja, želja i upornost. Evo saveta kako da poboljšate svoj život.

Kako organizovati život

ornazivacijaaČini li vam se ponekad kako dani ne traju dovoljno dugo? Da li vam je gorivo stalno na rezervi, a kanta za bacanje otpada uvek prepuna? Ukoliko su vaši odgovori potvrdni, onda spadate u kategoriju onih koji su prezauzeti obavezama.

Strana 2 od 4

Pratite nas i na Fejsu